AKTUELNO

Pevačica iz najbolje namere pokopala koleginicu.

Pevačica Slađa Allegro želela je da čestita rođendan svojoj bliskoj prijateljici i koleginici Andreani Čekić, ali je tim povodom odabrala fotografiju zbog koje Andreana neće biti najsrećnija.

Foto: Printscreen Youtube

Slađa je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj su njih dve, ali je Andreana na slici skoro neprepoznatljiva. Ona na njoj deluje kao da je pod dejstvom alkohola ili u transu zbog uzavrele atmosfere na zabavi gde je napravljena fotka.

- Jednoj predivnoj ženi danas je rođendan! Volim te druže moj dobri, volim tvoje ludosti i velike i male, volim tvoj glas koji tera i suze na oči, a i rakiju u grlo. Volim kad mi u pet ujutru dok ja uveliko spavam napišeš "hsjakskdnbakakam"... Smej se, voli, pevaj, budi srećna ceo život, a mi koji te volimo pratimo te u svemu zauvek.. Srećan rođendan dobra vilo- napisala je Slađa ispod njihove zajedničke fotografije i otkrila da Andreana ponekad voli da popije i šalje "pijane" poruke.

Njih dve druže se godinama, a zajedno su proslavljale i Slađin 38. rođendan koji je bio pre manje od dva meseca. Tada, međutim nije bilo otkrivanja ovako pikantnih detalja iz života pevačica.

Autor: Pink.rs

#Slađa Allegro

'