AKTUELNO

Sada ga čeka nova ljubav!

U toku je još jedna radio-emisija "Sprrrdnja", čiji su domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš. Zadrugari danas odgovaraju na temu "Se*s na jedno veče" i dele sa publikom svoja iskustva, a Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević naredni su gostovali u današnjoj emisiji:

Meni je super u izolaciji, ja razmišljam i o mami... On je super dečko, ne mogu da kažem. Uvek sam imala divljake i drvoseče, Dejan je dobar dečko, pametan, ali i ja sam sazrela, opametila sam se. Shvatila sam neke stvari i neke vrednosti u životu - rekla je Aleksandra, a Janjuš ih je sve vreme provocirao.
Ja sam bio u okovima, treba da idem kod tebe na časove dopisivanja. Desio mi se taj se*s na jednu noć, imao sam 19, 20 godina, kada sam izlazio, a pre toga sam bio u dugoj vezi, 3 godina. Krenula je da se druži sa nekim ljudima, David mi je sve javio - prepričavao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć sam pobegao iz kreveta, ne može sve da bude prebrzo, ali bitno je da prijamo jedno drugom, mi smo pričali do devet ujutru. Mislim da zaspim, pa se probudim u jednom momentu - priznao je Dejan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga