AKTUELNO

Neočekivani sukob!

U toku je emisija "Nominacije",zadrugari večeras biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Sanji Grujić:

Meni je vrlo nezgodno kada treba danominujem dve osobe koje su mi jednako drage. Deki je prema meni divan od prvog dana, imali smo sukob kada se pomirio sa Dalilom, a Aleks mi je draga od kako je ušla. Ne znam kako da ih nahvalim više, oni su opušteni u vezi. Poslaću Dejana - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka nismo imale komunikaciju. Nisam osetila ništa loše sa njene strane, a onda smo popričale u pušioni, od tada smo jako bliske. Ona je jednina osoba koja je osvežila rijaliti. Sve najlepše o njoj mislim. Jedina greška joj je veza sa Osmakčićem - pričala je Milica.
Ljubomorne duše mogu da mi.. - dobacio je Marko.

Nakon toga su Osmakčić i Mesnur zaratili i izneli niz uvreda na račun jedno drugog.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj ti balavče mali, polomiću te ja, je*em li ti tatu - govorio je Mensur.
Je*em i ja tebi tatu, popu*ićete mi i ti i ona, ku*tonu jedan - svađao se Marko.
Ja nemam oca, a kunem ti se u njega, je*aću ti ja sve - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti zbog sukoba Menusura i Marka koji se nisu smirivali, a onda je Mensur krenuo da vređa i Viki koja je branila svog dečka. U jednom momenut je Mesnur gađao Marka, a onda mu je on uzvratio. Obezbeđenje je odmah reagovalo i smirlio situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.B.