AKTUELNO

Moraju da ga poslušaju!

U toku je emisija "Nominacije",zadrugari večeras biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepi Mića.

Dejan je ovde pokazao lepezu svojih karakternih osobina. Dobrotu, ali i lošu stranu, lukavnos, dvoličnost. On je takav i ponaša se kako vidi situaciju. Nekad se ponaša mudro, nekada lukavao i pametno. Doživeo je to što se desilo, pokazao je i hrabrost i razumevanje, grešio je, radio je loše stvari prema svojoj porodici. Uradio je sve loše, ali ima vremena da ispravi. Dejan kada bude shvatio gde je pogrešio. Bilo mi je drago što sam video kako grli brata, majku, oca, i nadam se da će to nataviti i nakon rijalitija. Pokazuao je on mnogo toga, od prepotentnosti do nezrelosti. Bog mu je dao i pamet i lepotu. On je ovde doživeo gašenje braka, jednu ravnu liniju, ali on je čovek koji pokazuje deo sebe, a deo krije. Ja njemu želim sve najbolje i srećan povratak kući - rekoa je Mića o Dejanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandru Nikolić najbolje znam od svih, Ona ima dobru dušu, pravi je prijatelj. pokazala je da je sazrela, postala si pametnija i iskusnija devojka. Spremna si na sve za neke stvari, ali grešiš tu. Budi iskrena, otvorena, i guraj napred. Loša reč ostaje dugo, a tebi želim da ostaneš u rijalitiju u emocoji sa Dejanom, a vi dokažite da je to prava ljubav. Ja ću poslati Dejana, jer ne mogu da pošaljem Aleks - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.B.