AKTUELNO

Pevačica je rešila da napuni baterije.

Nakon završetka treće sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, u kom je bila članica žirija, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, Dragana Mirković, ovo leto provela je radno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ona je uspevala da pronađe nekoliko slobodnih dana, pa je tako nedavno uživala sa porodicom u svom rodnom Kasidolu, u koji se uvek rado vraća. Njena najveća želja bila je da pokaže svojoj deci, Marku i Manueli, gde je odrasla, kao i da ih upozna sa mnogobrojnom familijom. Dok su bili tamo, iskoristili su priliku i da prisustvuju slavlju kojim je obeleženo punoletstvo njenih sestrića.

Foto: Privatna arhiva

No, Dragana je sada ipak odlučila da lepote svog kraja zameni morem, pa je otputovala u Italiju, odakle se javila svojim fanovima fotografijama na društvenim mrežama. Čini se da pevačica baš uživa, a ono što su mnogi pohvalili jeste njen izbor haljine, koja je delo čuvenog dizajnera Roberta Kavalija.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, pre par dana, Dragana je, posle dugo vremena, odlučila da odgovori stilisti Saši Vidiću, koji ju je uvek kritikovao zbog oblačenja, te istakla kako joj nije jasno zašto samo od njega dolaze ružni komentari kada je njen odabir garderobe u pitanju. Pitamo se da li ja sada zadovoljila njegove ukuse?

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N.V.

#Dragana Mirković

#Italija

#Kasidol

#More

#Odmor

#Selo

#pevačica

'