AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Foto: Jelena Simonović

Učesnik pete sezone ''Zadruge'' Dejan Dragojević pred kamerama emisije ''Premijera - Vikend specijal'' govoriće o svim gorućim temama iz svog života u rijalitiju, ali i van njega!U razgovoru sa novinarem Nemanjom Vujičićem, Dejan će otvoriti dušu i u velikoj životnoj ispovesti govoriti o svom teškom detinjstvu, turbulentom odnosu sa porodicom, braku i rastanku od Dalile, ali i o ljubavnoj romansi sa Aleksandrom Aleks Nikolić u Beloj kući. Govoreći o bolnim temama, Dejan nije mogao da zadrži suze, a zbog čega je tokom ispovesti plakao kao kiša saznaćete u nedelju u omiljenoj vikend emisiji o poznatima!

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani posle duže medijske pauze pred premijernim kamerama govoriće o majčinstvu, odgajanju ćerke Mije, ali i sajber nasiju koje je pretrpela.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa bila je i u domu zadrugarke Aleksandre Aleks Nikolić, a njena majka Slovenka govorila je o odnosu ćerke sa Dejanom Dragojević, ali i njegovim osećanjima prema Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle 10 godina Alka Vujica biće gošća ''Premijere'', pored nje gledaoci će u nedelju gledati i Natašu Bekvalac, Veljka Ražnatovića, Vesnu Zmijanac, Lenu Kovačević, Maju Nikolić...

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju, 6. februara s početkom u 13:30 časova!

Video: Promo

Autor: M.K.