AKTUELNO

Crni sto na nogama!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, naredno pritanje postavio je Stefanu Kariću.

Ja sam za njihov odnos. Vedri su i nasmejani. Probudili su jedno u drogm da imaju samo pozitivne strane. Što se tiče Dejana, vidim tog trećeg Dejana, koji mi se najviše svideo do sada. Vratio se u taj neki svoj mod gde je druželjubiv...Ja vidim da joj je stavrno stalo do tog odnosa, ponosna je na sebe i na njega - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što baš nju - pitao je Darko.
To je ta energija i hemija o kojoj pričamo. Imali su te neke zajedničke teme o kojima su pričali do jutra...Sam je zaslužan, većim delom, za situaciju u kojoj se nalazi, a najvećim delom je njegova porodica. Vidi se koliko mu prija, jasno je svima koliko pozitivno utiče na njega - rekao je Karić.

Sale Luks je dobio reč kako bi prokomentarisao ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno mislim da Dejan ne sme da se upusti u tu vezu, jer je emotivno nestabilan prema Dalili. Želi da je što više ne sreće i da se izoluje. Posle svake rane ostane ožiljak. Kruže priče da je Aleks gora od Maje, da je posesivna i ljubomorna. On je sa jednog lanca pobegao, pa mu drugi i ne odgovara. Novi Sad je grad za onaj Šepak - rekao je Sale.

Marijana Zonjić je sledeća dobila reč kako bi prokomentarisala ovu temu.

Kako komentarišeš odnos Dejana i Aleks? - pitao je Darko.
Ajoj...Želim da izbegnem. Želim im sve najlepše...Mislim da je ona iskrenija i da je odlepila, a da on nije čist što se tiče emocija. ja to uporno govorim, da postoji neka netrpeljivost. Krivo mi je zbog nje, jer smatram da nije ispala fer prema meni. Bila mi je draga...Kad je ušla rekla sam da me podseća na Maju Marinković - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala je Maja bolji čovek od vas pojedinih - rekla je Aleks.
Videla sam da se udaljila. Ja sam došla i rekla da nema razloga za to, samo je trebala da mi kaže. Ja sam sto puta rekla da mi Maja nije drugarica. Aleks je u kategoriji stranac - rekla je Zonjićeva.
Ona se udaljila od mene, ne ja od nje, od kako je videla da sam se približila Dejanu. Budi kulturna, kao što si lepa. Ona je mene krenula da provocira u veceu - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

To su laži da je izbačena iz budžeta - rekla je Marijana.
Ja njoj želim sve najbolje, ja nju neću provocirati, ako se pronađe, okej. Želim joj svu sreću kod Matore, tu ima šanse, jer ovde nema - rekla je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga