AKTUELNO

Otvorio dušu!

Dejan Dragojević danas je gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal". On je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem progovorio o svom odrastanju i odnosu sa porodicom, sa kojom nije bio u kontaktu pet godina, zbog braka sa Dalilom Dragojević. Nakon nekoliko pesama po Dejanovom izboru, njih dvojica su započeli razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si podneo očev odlazak? Šta ti je bilo neobično? I kako si reagovao kad si saznao da se tvoja mama ponovo zaljubila? - pitao je Nemanja Vujičić.
Bio sam ljut. Malo sam čudan, mene je sve to nerviralo, mlađi sam bio. Pola stvari nisam kapirao, znao sam kako se to komentariše, drugi čovek da uđe u kuću. Nije dugo to trajalo, posle sam zgotivio njega. Bio je dobar, imao je kvalitetne savete, ne mogu da grešim dušu. Bolje tako, nego da su živeli na silu zbog komšiluka. Sve se dešava sa razlogom - pričao je Dragojević.
U kojim mometnima ti je nedostajao otac? - upitao je Nemanja Vujičić.
On je sportski tip, falio je kad treniramo i u svim situacijama. Nisam imao otvoreno komunikaciju kao sa mamom, do razvoda. Posle sam upoznao drugačijeg oca, išli smo zajedno u teretanu, na kupalište, išli da vozimo biciklu. Provodili smo vreme kao tata i sin, nismo imali takav odnos do tad i sve je bilo drugačije. Posle toga nam je očvrsnuo odnos. Čudna je to bila situacija. Kad bih rekao da postoje posledice, postoje mnogo veće od toga šta bih mogao da kažem. Bio sam kao između dve vatre, kad tata dođe, da li će mama proći pored. Sad vidim da su zajedno došli za Novu godinu, bitno mi je da imaju komunikaciju, da se čuju i brinu jedno o drugom. Imaju nas troje, zaslužili su da imaju komunikaciju kako valja - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je otkrio kako je izgledao period srednje škole i fakulteta, ali i da li je u to vreme imao neku veliku ljubav.

Uvek sam bio zaljubljen, frizurica na stranu, curice i non-stop neka ludica. Nađem devojku, prošetam nju, pa drugu i treću. U životu mi krene loše, pa bude dobro. Upisao sam višu hotelijarsku, hteo sam da radim preko, ali je David otvorio giros. Krenuo sam da budem bezobrazan, zanimljivo mi je bilo da idem u studentski dom, pokaži devojkama grad. Nisam imao ozbiljnu vezu tamo - rekao je on.
Šta si u životu sve gubio, a da nije ljubav? - pitao je Nemanja Vujičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Porodica, prijatelje sa kojima sam odrastao, krug ljudi koji me je voleo. Izgubio sam mogućnost da uspem u sportu, a odlaskom iz mog mesta sam stopirao sve. Jedva čekam da se probudim u svojoj sobi, u kući, u Veterniku. Zamišljam to buđenje, nedeljni ručak i da smo svi na okupu, zezanje i priča. Sve mi se vraća i sve više žudim za tim - otkrio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.