AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je "Izbacivanje", a voditelj i novinar Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru i njegov naredni sagovornik, posle Dalile Dragojević, bio je Filip Car.

Zbog čega mora dolaziti do onakvih svađa - pitao je Tanasijević.
Ne znam, bio sam pun besa. Loše sam se osećao, pa sam to prenosio na nju. Malo me je poremetila i sa njenim postupcima, ali nema razloga za one reakcije. Par dana razmišljam o svom ponašanju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si svestan gde si grešio - pitao je Darko.
Jesam, moje reakcije su preterane. Moram da nađem neki način ili soluciju da se to reši normalnim putem, ali sam preopteretio sve. Dešavale su mi se velike oscilacije u ponašanju. Svestan sam svega i da su moji postupci takvi da pravim kardinalne greške - rekao je Car.
Šta se danas desilo, imali ste frku - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz gluposti sve, probudila se nervozna. Pitao sam je par puta da jede, pa smo se oko hrane nešto, ne znam. Bezveze je krenulo, ali se ona tu naljutila. Kad sam se vratio iz radionice, pitao sam je za trenerku, ona mi je rekla da joj ništa ne pričam. Ona je emotivnija, ali da oj ne odgovorim ovako, završilo bi se na smeh. Trebam povesti računa kako komuniciram sa njom, jer može doći do konflikta zbog bezveznih stvari - rekao je Car.
Kada utonete u taj neki vaš svet, kako se tada osećate - pitao je Darko.
Dugo mi je nešto pričala, razmišljao sam o tome. Podsetilo me je na neki stari odnos, sa devojkom sa kojom sam živeo. Rekao sam da ne trebam da kalkulišem u odnosu sa njom...Racionalnija je i svesna je svojih grešaka. Tražio sam od nje samo to, da smo nekome napravili loše, nebitno kakav god da je on. Ja sam samo tražio da se ponašamo shodno sa tim. Vidim da je svesnija, jer sam i ja, ali je ona i sama sebi- nastavio je Filip.

Foto: Pink.rs/E-stock

Koje su to promene u njenom ponašanju - pitao je Darko.
Evidentno je da je ispravnija na taj pristup prema Dejanu i kad je on u pitanju. Nije arogantna i bezobrazna, realna je i da treba da shvati celu situaciju...Ja sam smatrao da sam ja bio najpotrebniji njoj ovde i osećam se da imam preveliku obavezu, pa mi to stvara pritisak, ali se osećam lepo uz nju. Radi me nešto, što me je radilo pre. Ne znam koliko je to dobro prema meni i njoj. Mozgam šta moji kažu na to. Rekao sam i njoj jutros, da ako se ne budu ponavljale scene iz garderobera, to je to - rekao je Car.
Znači do vas je - rekao je Darko.
Njom smatram ozbiljnijom devojkom, koliko god ludosti da je napravila. Smatram je ozbiljnijom više nego moje prethodne izbore - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Između Maje i Dalile je razlika u godinama. Da li je u tome caka - pitao je Tanasijević.
Do karaktera je i u načinu života. Dalila je bila u braku i tu je sazrela. Maja je opet, ne bih voleo da pričam o njoj ni najgore ni najbolje, ne bih davao na značaju, ali živi takav stil života. Ne smatram da je loš čovek. Ako bude sve u redu, ne bojim se i nemam problem ko će šta da kaže. Probao sam sto puta gore odnose u životu, da završimo pet meseci koliko-toliko, zdravog razume - rekao je Car.
Koliko na tebe deluje rasterećujuće ova situacija - pitao je Darko.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Lakše mi je da funkcionišem. Stalno sam ranije bio natitran šta će se desiti. Sada sam lakši...Totalno je bila hladna. Ja sam, da se ne lažemo, ja sam namazan i osetim ih. Kad je išao taj klip, rekao sam Zoli da prati, gledao sam u staklo. Stvarno sam osetio mirnoću i hladnoću, pa sam video da joj je amplituda u ravnoj liniji, posle mi je sve potvrdila. Nema sa Dejanove strane da vidi, da se lomi i da kida, pa koliko to sve glupo zvučalo, nije mi prijatno da to sve gledam. Lakše mi je - rekao je Car.
Pretpostavljam da si bio svestan da ga ne bi ostavila, da se nije stavrno zaljubila - rekao je Darko.
Uvek sam bio za to da bude realna, da smo mi učinili zločin, a da je on nedužan. Desilo mu se loše, pa se desilo. Treba se ponašati tako. Nemam prava da uvredim tu osobu i bio sam za tu opciju...Kako se sve periodično dešavalo, menjao je sebe. Prvo je bio neutralan, pa joj je zamerao, pa mu je bila najbolja, najgora. Teško je protumačiti nju, a kamoli Dejana - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li shvataš koju je ona žrtvu podnela i koji je teret sebi stavila na leđa zbog svojih želja, a njena želja si ti - pitao je Darko.
Svestan sam, zbog toga sam i tu. Maja je izašla, imao sam mesec dana da razmišljam. Probao sam da se stavim u njenu situaciju. Bila je spremna da razvali brak zbog mene, što bi malo ko imao mu*a da napravi, pa da ima odnos sa mnom kakav je imala. Video sam da iz te pogubljenosti se vraća Dejanu, ali da gleda u mene kad plače - rekao je Car.
Ljubav uvek na kraju pobedi - rekao je Darko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga