AKTUELNO

U svom stilu!

U toku je raspodela budžeta Lepog Miće.

Tanja Jovićević, stalno sam joj davao mali budžet, ovaj put neću. Tanja je neko sa kim imam odnos koji je korektan, ali imao suprotnost mišljenje. Imam stvari koje joj zameram, i koje zamera ona meni. U svkaoj priči u pabu smo u sukobu, da li je to Irma ili Đole, ali se ne vređamo i ne svađamo. Tanja je neko sa čijim učešćem ja nisam zadovoljan i nekad je pecnem namerno. Ona je jako elekventna, informisana i možemo čuti milions tvari. Tanja u nebesa diše nešto, što je za nju veliko, jako čudna žena. Ovde je napravila stvari prema svojim prijatelima i drugarima, gde su joj oni skrenuli pažnju, nije prihvatila. Kod nje najviše sudim kad priča sve najlepše, a mislim da nije tako. Ona u pabu ćuti i mislim da je to znam odobavljanja. Tanjin život je jako čudan, možešđ da kažeš milion stvari - govori je Mića.
Smanjila sam cigarete, pohvalite me bar za to - dodala je ona.
Zameram joj neiskrenost, melanholiju i što ne kaže šta zaista misli., sviđa mi se tolerancija i poptovanje svih nas - nastavio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz Dejm, sve ide na svoje i ide u krug. Prema meni nije pokazala trunku poštovanja, kad je imala šansu. Napravila se budaletina i podlegla raznim pritiscima, kako treba da bude mangup, ako širi ku*ac na meni. uvek sam te branio i govorio da si ti dobra devojka, prema svima, ali ne prema meni. Iskrena si, dok ne vidiš da će to da te košta. Da li se ljubiš, imaš s*ks, tebe za to boli du*e. Poštujem te jer stvari nikad nisi krila, a ne poštujem te što neke stvari dižeš na nivo koji nije, skačeš za 1000 dinara - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim pored osobe koju smatram jako intelingetnm, za koju sam rekao da ima svašta da kaže i da ima stav. Suva intelignecija, za kratko vreme kaže mnogo stvari. Bilo mi je drago kad je Sanja Grujić postala takva, zameraju joj, a ja mislim da ona u mmentu odlučuje. Poštujem što je celo vreme Mimas govorila stvari sa kojima se ne slaže. Poštujem gde se hrabro odrpela ljudima. Zameram što nikad nije realno stavila na tas stvari koje joj kažem. Rekao sam joj ružnnu stvar, jer je svojim izmišljanjem dovela do toga. U svađi mene i bilo kog staje na strannu te osobe - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.