AKTUELNO

Kad su se 2010. godine stvari u njenom privatnom životu iskomplikovale, ona je nestala sa domaće estradne scene.

Nešto starije generacije, koje su devedesetih godina pratile domaću muzičku scenu, svakako znaju za Natašu Đorđević. Folk pevačici u to vreme posrećilo se da otpeva pesme koje su postale i te kako slušane, a onda je nestala bez traga!

Foto: Instagram

Međutim, 2010. godine stvari u njenom privatnom životu iskomplikovale su se toliko da se Nataša potpuno povukla. Kako je tada tvrdila, nevenčani suprug pokušao je ubije tako što je na ulici pokušao svojim automobilom da njen gurne sa puta.

Foto: Printscreen Instagram

Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom.

Foto: Instagram

- Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - rekla je 2010. godine Nataša, kojoj je čitava situacija pala još teže zbog činjenice da sa pomenutim čovekom ima sina.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Nataša Đorđević

#Ubistvo

#pevačica

#suprug

'