AKTUELNO

Crni sto na nogama!

U toku je "Izbor potrčka" . Voditelj je saopštio zadrugarima da je Filip Car zauzeo prvo mesto po glasovima publike za najnepošteniju osobu u Beloj kući.

Voditelj je podigao Marka Đedovića.

Danas smo pričali o svemu tome. Rekla mi je Dalila da su se desile loše stvari i da je pljunuo. Filip je rekao da ima dobre namere prema Dalili, slažem se za savete koje joj je upućivao. Rekao sam: "Nemoj niko da mi tako lepo čini i da me pljune!" - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nisi čuo, kad ja njoj zatvorim ta prljava usta - dobacio je Car.
Rekao sam da nije pošteno zbog toga što lepo je sve, pa se onda pljune - rekao je Đedović.
Nisam ni znao neke stvari, da sam ih znao, ne bih joj ni pričao. Meni je prezentovano da je imala jedan sek**alni odnos sa Dejanom, a ona je imala četiri puta - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek sad traži bilo kakav razlog da krivicu svali na mene. Rekla sam mu, da nije ništa ni uradio, taj šlajm je poniženje i da je to on. Oguglala sam, pravi facu iz dubine duše tu bljuvotinu, da bi izbacio na mene. Posle toga, on mene proganja po kući, a pritom izgovaraš najveće uvrede. Rekao je da moj otac ona**še dok gleda mene upljuvanu - rekla je Dalila.
Ti si meni rekla da sam ja sek**alno opštio sa mojom sestrom i mamom. Nemam dalje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek ne može da podnese pritisak. Ne može da podnese da je zauzeo ovo prvo mesto, ne može da prizna da je kriv. Čovek me proganjao da priča sa mnom - drala se Dalila.
Ne želim prebaciti krivicu na nju, ona je u totalnom bunilu - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga