AKTUELNO

Ne smiruju se!

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je narednu temu u večerašnjem "Pretresu nedelje". Podigao je Taru Simov, kako bi je pitao kako je došlo do poljupca sa Nenadom Aleksićem Ša, kada je pre sat vremena trajao rat.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da mi treba dva sata, dokazala sam da mi treba mnogo manje. Meni očigledno treba mnogo više puta da mi se ponavlja zbog čega sam došla, nadam se da sam sad poslednji put izgubila kontrolu. Imam bivšeg dečka koji je psihopata - rekla je Tara.
Ja idem devojku bivšu koja je dokazana k*rva, j*be se za belo - uzvratilo je Ša.
Daj neke nove uvrede, to sam već čula. Meni je žao što dovodim ljude koji su uz mene (Ana S. i Anđelo) da budu vređani kao ja. Rekao je Ani da je došla iz incesta, da su je j*bali i tata i mama... Ti si sprdnja nacije, ne možeš da me uvrediš, niko ne veruje u laži koje pričaš, smisli nešto novo. Ti si čovek koji me voli, vređaš me, ponižavaš i radiš stvari koje radiš. Nap*ši mi se k*rca - nastavila je Simova.
Kučiće si ostavljala da umru! Nemaš k*rac, imam samo ono što sam punio, k*rva je da se puni - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Makis, sagapo, nedostaješ mi puno - poručila je Tara.
Makis, tri lika i zabranjene supstance. Provela se lepo to veče, u WC-u je provela tri sata, punio te Makis, Lazarov, punili su te svi! Ja nisam psihopata ako kažem da si k*rva, k*rvo narkomanska. Damir je zove da ide u separe, da zavodi muškarce i da dobije procenat. Taru su vodili, imam slike gde su je j*bali na bazenu - dodao je Ša.
Jeste, svi su me j*bali, ali ti nisi, tebi se ne diže, maco. Čovek mi priča da ga loži što me je j*bao Vuk Mob, da ga radi što su me svi j*bali pre njega, hoće da me ženi. Prodao si stan da meni praviš kuću, gde su ti pare? - nastavila je Simova.
Kod Ivane, zaslužila je! tebe voze, gedora, šut - dodao je Ša.
Ali ti plaćaš - nadovezala se ona.

Milane je dao reč mačetu Janjušu i pačetu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad je skroz poludeo. Nema šta. On uporno tvrdi da ga ona ne interesuje, a ona može da ga vrati u sekundi... Nema mu pomoći. Nažalost, nema pomoći, vidi se da je bolestan za njom. Ovako će biti do kraja. Mačiće treba ubiti, i Pačiće. Realno, budalaština. Ovo je cirkus - istakao je Janjuš.
Mogu vam reći da je ovde totalno drugačije nego što smo mi Pačići zamislili. Prosto se vidi nezadovoljstvo u Tari. Sećamo se Tare u Zadruzi 3, mislimo da voli Mateju i dalje, a da Mateja pati za njom. Sa Nenadom smo bili u OK odnosima dok nije krenuo da vređa Taru. Mateja to nije radio - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.