AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" Maja Marinković nikada nije krila da je sve ono čime nije bila zadovoljna na svom licu i telu menjala kod estetskog hirurga.

Više puta je išla na takozvani "remont", a ubrzo posle diskvalifikacije iz aktuelne sezone priznala je da joj je nedostajala njena doktorka.

- Jedva sam čekala da posle „Zadruge" odem na bockanje kod moje doktorke, da doradim usta, popravim botoks i dodam hijaluron - poverila se Maja novinarima.

Foto: E-Stock

I sama priznaje da često ide na tretmane, ali nije želela da govori o tome koliko je novca sada potrošila.

Za mene je uobičajeno da redovno radim usta, lice... Ne znam ni sama koliko sam novca na to dala - bilo je sve što je rekla, a kako otkriva dobro obavešten izvor, Maja je do sada na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra! Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve...

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki. On je i sam otvoreno, u više navrata, govorio o ćerkinim operacijama.

Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi - rekao je Taki.

Autor: pink.rs

#Maja Marinković