AKTUELNO

Nije im lako!

Filip Car je došao kod Nenada Aleksića Ša i njegovog mačeta i pačeta, koji su ga odmah izdali i rekli da je reper smislio pesmu posvećenu Tari Simov. Očekivano, Ša je odmah morao da je izrecituje FIlipu.

Kad se setim Zadruge 4, kad se setim svega, kad se setim toga kako si me lagala, da si pričala da ćeš biti samo moja ljubav, moja sreća... Ja sam verovao u to da će na svetu postojati samo nas dvoje, da će sve tvoje biti samo moje, da će sve moje biti samo tvoje. Mislio sam da si ti ta, da si ona prava, mislio sam da će mi uvek biti mirna glava, mislio sam da pored tebe može mirno da se spava. Mislio sam da si ljubav za ceo život, za sva vremena, mislio sam da si savršena žena - započeo je Ša, a potom nastavio:
Nisam znao da si to što jesi, nisam znao da samo umeš da me kudiš, da totalno umeš da mi sj*beš um, da me totalno zaludiš. Da se pored tebe uplakan budim, da se čudim zašto možeš da budeš tako loša, zašto ne možeš da budeš malo bolja. Zašto moraš da si ološ, da si baš takva drolja? - recitovao je Ša, dok su Car, Janjuš i Karić umirali od smeha.

Nakon recitacije oni su krenuli da komentarišu odnos Tara i Ša:

Ja ne znam, naš odnos je nerealan, ona mene namerno pecka. Jutros pominje Anđela po mu se obraća da vidi kako ću ja da reagovati, pa se svađamo opet - govorio je Ša.
Ma ne znaš kako je meni, Dalila nije znala da ja ne smnem da jedem noćas, a opet me nije ponudila, ja sam izgoreo - dodao je Car.
Meni nije jasno što se one tako ponašaju - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma Tara je bahata, ona tera samo svoje priče i svoje teme, nju niko ne zanima, zato se ona tako ponaša prema meni - govorio je Ša.
Vaš odnos je kao i moj, bolestan - otkrio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.