AKTUELNO

Pevač smatra da ima dosta saveta koje može da podeli sa mlađim kolegama!

Boban Rajović na muzičkoj sceni je više od 20 godina, pa su mu se za sve to vreme dešavale brojne pozitivne i negativne stvari.

Foto: Instagram.com/rajovicboban

Turbulentan život odlučio je da pretoči u film, gde će biti predstavljeno sve kroz šta je prošao tokom karijere.

- Ja bih zaista da napomenem neke stvari mladim pevačkim nadama. Sećam se pre dvadeset i jednu godinu, kada sam ja počinjao, bio sam sav pogubljen jer sam došao iz Danske i nisam nikoga poznavao u Beogradu. Bila je to borba za karijerom, borba za životom.

- Jednostavno sasvim neki drugi način probijanja na estradnoj sceni. Nikada nisam voleo da pametujem, uvek gledam svoj put, ne osvrćem se ni levo ni desno, imam život na koji sam ponosan, ali nekako mi je sad došlo da poručim mladim pevačima da se ne daju, da idu samo napred i da veruju u sebe.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

- Ja sam neko ko je veoma kompetentan da to kaže - rekao je pevač i kao stariji kolega pružio podršku mladim pevačkim nadam sa domaće javne scene.

Preko trnja do zveda, možda je rečenica kojom bi Boban najbolje opisao svoju karijeru, međutim sve detalje i najteže momente, na iznenađenje mnogih odlučio je da podeli sa publikom, ali u filmu koji snima o svom životu .

- Bilo je svega, to ću u filmu koji snimam - iznenadio je Rajović svojim odgovorom.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.M.