AKTUELNO

Opleo po bivšim cimerima!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivše zadrugare i ljubavni par, Ivanu Krunić i Baneta Čolaka.

Foto: RED TV

Ivana se osvrnula na odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, pa u svom izlaganju detaljno analizirala zadrugarkine fetiše.

Niko se tu ne voli, naravno. Prvo njih dvoje vole sebe, Car sebe obožava! Ne znam da li više voli sebe ili sebe u kadru, a što se tiče Dalile, ona ima posebno fetiše, obožava da pored sebe ima muškarca koji će da lupi šakom o sto. Ona baš uživa u tom odnosu, u nekim trenucima se čak malo i isfolira, malo pati kada on nju ispljuje i kaže joj neke ružne reči, čisto zato što tako treba, a zapravo je loži i ne može da sakrije osmeh, brk joj se smeši koliko zapravo uživa u tome i da je u neka svoja četiri zida, to bi tako bili strastveni trenuci nakon svega toga - priča Ivana, pa nastavlja:
Često se dešava da upravo takve žene dospeju u brakove sa muškarcima koji su totalna kontra od onoga što one vole. Što bi Bane rekao, verovatno da bi se dodvorile svojoj familiji kako bi joj rekli: "Bravo, dovela si nam dobrog zeta". Mislim da Dalila žele sebe da opere od toga kako se prikazala, jer smo je sve ove godine gledali drugačijim očima upravo zbog Dejana. On se dosta drugačiji pokazao od nje, ali je kasnije i on postao isti kao ona ili je takav bio, pa je samo težio da bi imao ženu sa kojom bi izgurao sve to ko je zapravo ona. Moje lično mišljenje je loše i o jednom i drugom - iskrena je Krunićeva.

Foto: RED TV

Sa druge strane, Čolak je prokomentarisao Dalilin odnos sa bivšim suprugom, Dejanom Dragojevićem.

Ja sam bio sa njima dobar, pa smo se svađali, na kraju sam ostao u okej odnosima sa Dalilom, sa Dejanom u lošijim... Car se ponaša kao da sve radi na silu, a ne može da je gleda očima, što negde ima i logike, možda je kroz "Pitanja gledalaca" skontao da je malo omražen zbog načina na koji je ostavio Dalilu i onda pokušava da sve to ispegla, ali ulazi u veći kanal. Po njegovim izjavama i ponašanju, pljuvanje u garderoberu, to pokazuje koliko je on ogorčen na nju, ali zbog svoje reputacija mora da radi sve to. Dalila... Dno - ističe Bane, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je neko ko je u tom braku od pet godina imala slobodu da vidi da li u stvari voli Dejana i taj brak, ili je ona stara. Mislim da je on nju pogrešio jer je nije pustio da ima neke svoje momente, izlaske sa drugaricama, drugarima, možda bi i ranije uvideo neke stvari. Ovo je prva situacija da se u istom prostoru pojavio idealan Dalilin tim i od početka se videlo da se tu nešto dešava, čim su oni počeli da šetaju sami. Okej, zaljubila se, svakome može da se desi, ali njeno ponašanje prema svima koji su to komentarisali je bilo katastrofalno. Ljudi njoj zameraju njeno uličarsko ponašanje, a ne sam čin prevare, svakome može da se desi - zaključuje Čolak u emisiji "Pitam za druga".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.