AKTUELNO

Nova drama!

Dalila Dragojević i Filip Car sedeli su u pušionici, pa započeli raspravu zbog izlagnaja Dejana Dragojevića.

On kad je u pravu, u pravu je - istakao je Filip.
Ne interesuje me, a ja ti želim da ovako slušaš o sebi i ćutiš - dodala je ona.
Je l' rečeno nešt što nije? Ne zawnima te nešto, a napravila si. Je l' priča laž? Je l' priča nešto što sam ja napravio ili ti? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se postavlja kao da on priča nešto što nema veze s' mozgom. Čim je stala na binu počela je da ga gleda direktno u oči, a on se pogubio. Ja sam lepo započeo razgovor, nego njenim odgovorima, ona je kao hijena. Ja sam za prodavnicu prvi komentarisao, kupovoa je sat vremena. Neću da dozvolim da se iniciraju neke stvari, a isto zameram i njoj. Ona da to nije napravila, ne bi ni dobio pitnaje - nastavio je Filip.
Ona nije žena koja se povlači, trebala bi da stane mirno, ali ako sam ja naučila, nauči i ti, da nije žena koja ćuti - ubacila se Rešička.
Ja sam hteo da ona sad da odgovor, a ne da kaže d anema komentar - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu reći d anije tako, kad je tako, rekao je sve. Kao što ja kažem da nema opravdanja što sam je pljunuo u lice, sve da je spavala sa nekim. Ja sam sve pratio, čim je stala počela je da ga gleda, to je odmah bila provokacija - nastavio je Filip.
Da li misliš kad bi imala trunku sigurnosti da bi bila bolja? - pitala je Sandra.
Moguće, d ali smatraš da bi ja bio ipsraviji kad sam je molio da ne vređa Dejana, da ga nije vređala? Da li bi bio bolji da ona kad mso u svađi par sati juče ne napravi onu scenu? Da li je u redu da skuva nešto i ne ponudi me? Napravili još jednod situaciju, ja je pogledati neću. Ja se raspravljam, a ona nema komenat, ajde daj repliku Dejanu. Ako smatra da je ona za onaj šou juče u pravu i da nije ponizila mene, od sebe napravila najgoru i provocirala njih, onda je ona bolesna - uzvratio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.