AKTUELNO

Ljubavi nije kraj?!

U većerašnjoj emisji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. Pušten je klip na kom Dalila Dragojević ogovara Filipa Cara kod drugarice Jovane Tomić Matore. Filip Car je reagovao nikad mirnije i složio se sa Dalilom i, na neki način, pokajao za sve!

Sramota me onoga što sam uradio i što sam čuo. Ipak je imala odnos sa mnom. Ne sviđa mi se kako neke stvari govori ali za nešto je razumem. Za neke stvari pogrešno odreagujem. Ako mene neko za pet meseci nije upoznao, da mogu biti osoba da me mažeš na hleb i mogu biti najgori. Nemoj da radiš stvari koje će tebi donosi probleme. Oboje smo vulgarni, pogani, žusti! - rekao je Car.
Je l' je voliš? - upitao je Milan.
Jedina osoba prema kojoj nisam ravnodušan je ona. Volim je! - rekao je Car.
Ti znaš da te ona voli, zašto ne rešite ove stvari? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod mene je ljubav relativan pojam. Ne znam kako ljudi gledaju na to. Jako je nezahvalno reći da ja nju volim. Svako će reći, kako je voliš ako si je prevario? Sramota me da kažem da je volim. Ona ne veruje u mene, nema povrerenja uopšte. Imam emociju prema njoj. I kada joj najgore želim, opet vidim i nakon toga da joj ne želim zlo. A vidim da ona sebi želi najveće zlo, ako i ja! Nismo se dobro upoznali. Želimo isto a nemožemo da ispunimo to. Želim da budemo posvećeni jedno drugom. Glupo je pričati kakav ja odnos imam, to se dobro zna. Ja nju kad vidim kakk - prokomentarisao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. S

#Zadruga