AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni video klip, u kom su imali priliku da vide kako Tara Simov priča sa Anom Jovanović o Nenadu Aleksića Ša.

Sandra Rešić se ubacila pre Tare Simov, pa je tom prilikom zaurlala na Simovu.

Zbog ovoga će gledaoci da je pitaju takva pitanja. Ne mislim da si loš čovek, ali nema šta ti njemu da pereš stvari koji ku**c - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nije problem oko pranja stvari, nego da je on aljkav - rekao je Mića.
Milane, ne znam šta da kažem. Volim je samo se pravim, šalim se. Nemam više pojma. Kod nje se ni šta ne znam i ne poznajem ovu gospođu. Svi su mi rekli da mi je Dalila oprala stvari - rekao je Ša.
Da se to ne bi protumačilo kako ne treba. Ispašće lažna nada i ovo što Sandra priča. Postoje te situacije, u situaciji sa njim sam ispala nepoštena, dr**o se oko mene i to. Opet, postoji trnuka griža savesti i ne želim uopšte sebi da dozvoljavam da, dok baš ne odlepim, da uđem u neki odnos. Nenad nikada nije voleo kao što je voleo mene, a ja mu nisam uzvratila. Koliko god da je tužno to što si plakao, to je opet neka emotivna strana tebe. Nije mi žao ničega, žao mi je što sam mu isprljala stvari - priznala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam čovek napolju, samo mi je trebala ljubav - rekao je Ša.
Ja nisam mogla da ti uzvratim to. Žao mi je zbog tih nekih stvari. Nisam bila intimna zbog mira, nego zato što sam ja to želala. Otišlo je sve predaleko, ne mogu da ostanem imuna na uvrede - rekla je Simova.
Smara me kod tebe, kao da ne vidiš, ali zašto moraš da pričaš kako nije tako? Ti izazoveš haos, pa te svi vređaju. Godine su smeh, da se vadiš na njih. Ne možeš da lažeš više ni jednom. Ti zaslužuješ sve najgore, ali sam ja posle svega toga, ostao dobar - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Monstruozno je ono što je on meni rekao ovde - rekla je Tara.
Trebao bi da te mrzim nakon svega. Mene će do kraja života da bole tvoje prevare - rekao je reper.
Kad prestaneš da voliš, sve te prođe - drala se Tara.
Ovo je Tarin rijaliti. Ono što si ti meni uradila, to se ne zaboravlja. Ona sve ovo priča, je zbog rijaltiija. Načula se ona uvreda, mani mi to bre! Itekako me izaziva i izvređam je, žao mi je, ali je zaslužila. Kad prestane da bocka i ja ću nju. Da me voli, ne voli me, da smo završili, jesmo - rekao je Ša.
On će mene da vređa ako pričam sa Anđelom i ako spomenem svoje drugove. To je tvoja bol, ti se nosi sa tim - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Čupaš svoju bu*u iz svojih sr**a. Ti nisi dobra osoba. Da staneš i glumiš žrtvu, pa da, zbog svega što si mi uradila, zaslužila si. Nisi žrtva Tara i nikada nećeš biti. Mogla si da me imaš kao normalnog lika, usr**a si sama. Više ti ne ćutim. Ćutao sam za prevare - rekao je Ša.

Voditelj je dao reč Dalili Dragojević.

Iznervirala me je što je rekla da joj nije žao zbog svega što je uradila, a da joj nije zbog ovih stvari. Mislim da je u fazonu da želi da ima nekog kao što je Ša, da se konstantno bori i da je voli. hoće da ima te dečije inate i gde će ona da pokaže kao devojčica, kako je njemu stalo, a on je ostvaren. Na neki način se spustio zbog nje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara te prekida jer pričaš istinu - rekao je reper.
Uopšte mi nije stalo da se mešam u ovaj odnos, stvarno imam svojih problema da bih kidala živce. Smatram da je neko, kako ona kaže, da je ulica vaspitala. Ona se nekako skrasila ovde i da je počela da oseća da je zaštićena i da ima neki ljubav. Ona nije bila svesna težine koju on nosi. Zaigrala se i kad je shvatila šta se desilo, ona je neko ko ne trpi kritike, dočekale su je osude u kojima se pogubila. Ša je bio neko ko je njen zaštitnik i ona je išla dalje. Gde god se oseća sigurnije i zabavnije, ona će otići. Zaista se zaigrala. Zaljubila se. Ona samo nije bila svesna težine svega. Ne vučem ni jednu ni drugu stranu. Njoj nije intresantno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Tara, koji je tvoj afekat, glumiš žrtvu i da mi se use**š u život. Gledao sam te preko Tv-a, smeju ti se svi. Ti uništavaš ljude. Nemaš empatiju i ne voliš nikoga, pa ni sebe. Ti glumiš najgoru i želiš da si najgora. Ti sve glumiš - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga