AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bivša učesnica Zadruge, Mina Vrbaški, oglasila se za Pink.rs nakon skandaloznog okršaja svog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović. Naime, ona je tom prilikom spomenuta, a kako je Mensur istakao, ona mu je više odgovarala od Milice, jer se nije ponašala kao ona.

Foto: TV Pink Printscreen/PINK.RS/A. NIKOLIĆ

- Iskrena da budem ne znam šta bih više mogla da dodam ili kažem po pitanju odnosa Mensura I Milice! Da, umem ja da stanem i umela sam i u vezi sa njim sebi da postavim granice, bez obzira na to koliko sam godina tamo provela sa raznim profilima ličnosti i pod vrlo često velikim pritiscima! E tako bi bilo bolje da Mensur počne sebe da kontroliše, svaka priča će pasti u vodu, dok god nakon sukoba ostaje pored nje! Isto važi i za nju, dok se ne sklone jedno od drugog ekcesi će biti samo veći! - odgovorila je Mina svom bivšem, a onda se osvrnula i na potencijalnu trudnoću Dalile Dragojević sa još jednim svojim bivšim partnerom Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

- A sto se tiče Dalile i njenog "trudničkog stomaka". pa jedino ako je trudna kao Georgina iz Radovana III! Jer ona stomak ima otkad je ja poznajem, a pritom jede kao mećava! - rekla je Mina za Pink.rs.

Autor: M.K.