AKTUELNO

Snimio je video po uzoru na kralja Instagrama Dana Bilzerijana i podigao veliku prašinu.

Domaći pevači spisak svojih unapred zakazanih nastupa uglavnom sa fanovima dele na društvenim mrežama, gde objavljuju fotografije sa mestima u kojima gostuju. Međutim, bivši učesnik "Farme" Marko Vanila dosetio se kreativnijeg i inovativnijeg načina za oglašavanje svojih performansa, pa to od nedavno radi pomoću seksi video-snimaka.

Pročitajte još... Prijovićeva dobila NAPAD LJUBOMORE NA NASTUPU, PA VRISNULA NA MIKROFON: Sklonite se od Filipa, PREBIĆU VAS!

Foto: Instagram

Ovaj pevač došao je na zanimljivu ideju dok je na jednom privatnom bazenu odmarao u društvu atraktivne, javnosti nepoznate, devojke. Njoj je bilo neprijatno da pokaže svoje lice, međutim, bez problema je u prvi plan istakla grudi i guzu u tanga gaćicama, što je na sebi svojstven način iskoristio Marko.

Foto: Instagram

Čim se, javnosti nepoznata, dama razgolitila i dovoljno opustila, odlučila je da raširi noge i zajaše zgodnog pevača koji se, po ugledu na Dana Bilzerijana, poznatog kao kralja Instagrama, dohvatio šampanjca i snimio vreli video, a ovaj prizor pogledajte u nastavku:

Autor: D. T.

#Marko Vanila

#pevač

#snimak

'