AKTUELNO

Naoružana je informacijama!

Nenad Aleksić Ša gotovo svakodnevno je spominjao Moniku Jovanovsku, sa kojom se dopisivao do samog ulaska u Zadrugu 5, a ona se večeras nalazi u studiju iz kojeg će otići pravo u Belu kuću, gde će se susresti sa Ša, ali i Tarom Simov:

Nisam očekivala da će me spominjati Ša na takav način. Studiram fakultet, slobodna sam, nemam dečka, imam 21 godinu i dolazim iz Skoplja - predstavila se Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Fizički stvarno podsećam na Taru, ali ja imam više ženstvenu energiju. Ša i ja smo počeli da se dopisujemo, a posle smo pričali preko kamere. Ja sam mu se javila, trebalo je da dođe u Skoplje, ali je ušao u Zadrugu, tako da se nismo upoznali lično. Očekujem svašta, drugačiji je kada je dobar sa Tarom, pogubljen je, ne znam šta mu se tamo dešava, ne znam kako će reagovati kad me vidi na vratima Bele kuće. Ja sam u nervozi rekla da me ne zove ako se pomiri sa Tarom, ali ne mogu, sviđa mi se, hoću da se borim za njega. Ja se ne plašim Tare, videle smo se jednom u kafiću našeg prijatelja. Imam neku emociju prema Nenadu, to je čudno, ne mogu da opišem - priznala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Naoružala sam se informacijama o Tari, imam keca u rukavu, ako mi se zameri, iskoristiću to, naravno. Polako. On voli moj bezobrazluk, slažemo se, kompatibilni smo, sve razume kad mi vidi lice - nasmejala se Monika.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga