AKTUELNO

Bivša Cecina snajka transformisala se nakon što ju je ostavio Veljko.

Veljko Ražnatović mnogo puta do sada javnosti je predstavljao svoje lepše polovine, a svojim atraktivnim izgledom veliku pažnju javnosti privukla je plavokosa manekenka Ana Cakić.

Pročitajte još... TEŠKO SE BORILA S OSUDOM JAVNOSTI: Evo kako izgleda i šta radi BOSILJČIĆEVA LJUBAVNICA deset godina kasnije (FOTO)

Foto: Instagram

Mnogobrojnim muškarcima dopala se zbog svoje vitke linije, duge, plave kose i prirodne lepote o kojoj su, dok je bila sa Cecinim sinom, mnogi govorili. Međutim, vremenom su stvari počele da se menjaju.

Foto: Instagram

Nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, u koji mnogo ulaže, Ana se odlučila na ozbiljne, drastične promene zahvaljujući kojima je postala neprepoznatljiva.

Osim što je svoju dugu, plavu kosu ofarbala u crno, zbog čega izgleda potpuno drugačije, Cakićeva je, po svemu sudeći, u nekoliko navrata kucala na vrata estetskog hirurga.

Osim što je svoje usne povećala silikonskim implantima, pojedini pratioci bivše Cecine snajke zaključili su na osnovu njenih novih fotografija da se podvrgla dodatnim intervencijama zahvaljujući kojim joj se promenio lik.

Sumnje da je išla na dodatne operacije javile su se nakon njene poslednje fotografije na Instagramu na kojoj je, u prvi mah, niko nije prepoznao, a u čemu je tajna njene tranformacije za sada nije poznato.

D. T.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'