AKTUELNO

Ona se dugi niz godina bavi pevanjem i iza sebe ima nekoliko hitova.

U porodici poznatog pevača Šaka Polumente talenat za muziku je neosporan. Osim njega i njegov bratanac Dado Polumenta uspešno se bavi pevanjem, a malo ko zna da je i Šakova rođena sestra pevačica.

Foto: Printscreen

Naime, Azra Polumenta Idrizović dugi niz godina bavi se pevanjem i iza sebe ima nekoliko hitova među kojima je i duetska pesma ''Priča o tebi'' sa njenim proslavljenim bratom Šakom Polumentom.

Iako se u javnosti nije puno eksponirala, njeni nastupi širom Evrope govore da je napravila uspešnu karijeru, dok joj je brat bio najveća podrška u svemu.

PROČITAJTE JOŠ: ON RADI U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI: Ovako izgleda Stojin sin kog je rodila sa 17 godina!

Muzikom je počela da se bavi 2004. godine, a u svojoj jako uspešnoj karijeri izdala je dva albuma, četiri singla i bila je dobitnica pet Oskara, u prevodu bila je pevačica godine od 2006. pa sve do 2010. godine, u tom periodu od svog rodnog grada Bijelog Polja dobila je Oskare za najslušanijeg umetnika.

U 2012. godini privukla je veliku pažnju sa svojim singlom "Bijeli labud", ali ipak slavu svog brata nikad nije dostigla. Šako Polumenta se skupa sa ovim otkrićem, pored svoje uspešne karijere može pohvaliti i familijarnom muzičkom karijerom.

Ali, pored njegovog bratanca koji je miljenik mlađe populacije – Dada Polumente, šteta što je Azra ostala u drugom planu.

Autor: M. K.

#Azra Polumenta

#pevačica

#sestra

#Šako Polumenta

'