AKTUELNO

Ona ga najbolje poznaje! Sada je sve jasno!

U toku je emisija "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević je reč da Jovani Tomić Matoroj:

Foto: TV Pink Printscreen

Kratko ću, niti sam ja branila ničiju staranu niti bilo šta, samo iznosim svoje mišljenje, Car nije neko ko će da kaže nešto konkretno i da priča dva sata, a onda Dalila pogleda nešto, njemu smeta, ode tema. Ja bih ustala i rekla Dejanu da će mu je*ati mamu za to i to. Tako se to radi. Da meni uđe bivša devojka ja bih tako. Dejanu mnoge stvari smetaju kao učesniku, a ne kao bivšem mužu... - nastavila je Matora.
Ja se izvinjavam što sam nervozan. Moje mišljenje je da Dalila nije imala uticaj na Dejanovu porodicu i njegov odnos sa njima. On je bio dobar sa njenom porodicom, a sa svojim bratom nije imao odnos. Dalila nije kriva za to. Ja to smatram, ona nije mogla da utiče na to. A za Dalilu vrlo dobro znamo šta se može reći. Ja za Dejana uvek kažem mišljenje sa strane. Ja sam ovde jedinka, nemam šaptače, ja znam gde sam i zato idem sam - rekao je Car.
Ja shvatam da oni sada kada se ne vole ne treba da budu zajedno. Verujem da ona njemu nije rekla da ako vidi porodicu će mu okrenuti leđa. Te njene reakcije su je ovde koštale - počela je da priča Sandra.
Meni su ove priče presmešne - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To sada možemo da vagamo, ko je upravu ko ne. Podsetimo me na to glupi prijatelji, večeras ja bih rekla njoj da ne treba da se svađaš sa njom, sedi i ćuti, nije mi logično da se ti svađaš sa bivšim mužem, ali kada je debela laž onda brani. Njegova porodica se već nedeljama ne pominje. Mi ne znamo šta je on rekao u "Premijeri", ali ti si njoj iz dobre namere napravila lošu situaciju. Imaš pravo da braniš ženu koju voliš, tvoje reakcije nije bile dobre - drala se Rešićeva.
Moji roditelji su govorili da on ide i da se vidi sa njegovima. Ja neću da ulazim u srž. Neću da se vraćam na to, ko je kriv ko ne, mene je bolelo to što tako ispada, plakali smo zajedno što nam porodice nisu normalne, zajedno smo plakali za te stvari, zašto ja sada sa svojom svekrvom ne mogu da držim salon. Ovo sada što se priča, neću da se palim, on je u specijalu rekao da mu je život bio tuga. Ja sam se sa njim borila da ne odemo u kafane i tako dalje. Išli smo u restoran, putovanje, kupovali, imali psa, planirali budućnost. Sve što se desilo ovde je zato što sam se ja zaljubila, ja ne mogu da vratim vreme, a da mogu ne bih dozvolila da uđem u odnos ovaj i da na kraju budem ispljuvana. Meni život sa njim nije bio idela, ali je bio lep, Tri godine nismo izlazili po klubovima, bilo nam je lepo. Meni se desila zaljubljenost i to je to. Ja ga neću pljuvati niti razbijati. Ja sam bila odlepila i to je to. Moje greške su bile što sam razbila parfeme. Nema potrebe za ovim stvarima. On se izgradio uz mene, sad samo želi da mi uništi vezu, jer zna da će Car da mi tupi posle za nešto dva sata - ispričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.