AKTUELNO

Stavila karte na sto!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić nastavili su da razgovaraju u hotelu.

Ja sam ovde samom sebi bio čudan, čudna situacija. Osetio sam u glavi, kao što Ša zna da ga Tara ne voli, a boji se sam sebi da prizna istinu. Kad sam video kako mama i David izgledaju, nije mi bilo svejedno. Kad sam sve sumirapo, borio sam se da neko ne propadne u životu - pričao je Dejan.
Šta ako tako bude s' tobom i sa mnom? Zavolim te... Ja tebi ne verujem ništa, jer imam strah da se ne desi meni, da ja tebe zavolim i odlepim još više, a da ti budeš taj koji mene ne voli, a ja to osećam - nastavila je Aleks.
Ti si mala mrva. Imaš pogrešno mišljenje o meni - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam što si ti meni trebao uopšte? - pitala se ona.
Sad je kasno. Ti si se zaljubio u mene i ja u tebe - rekao je Dragojević.
Ja osetim da ti nisi zaljubljen u mene. Ti kažeš i posvećuješ mi pažnju, ali ja ne osećam to sa tvoje strane, ti mene lažeš - nastavila je Nikolićeva.
Kakav si ti folirant. Što bih ja tebe lagao? -pitao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da bi me utešio, jer vidiš da sam se zaljubila u tebe. Ti mene gledaš kao sprdnju. Kad izađemo neće ništa da bude, jer tebe boli ku*ac - nsatavila je ona.
Šta ako bude kontra? Ja sam već prošao to da nešto neće i da svi znaju sebe, pa šta se sve desi. Ti nećeš da osetiš to kod mene. Moj rizik je veći, ako me razumeš. Ne možeš da se opustiš, do juče si okretala glavu kad jedeš. Opusti se, ne slušaj druge i gledaj mene i moje postupke prema tebi - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.