AKTUELNO

Drama!

Aleksandra Nikolić naljutila se na Dejana Dragojevića i okrenula mu leđa, a on je odmah počeo da je zapitkuje u čemu je problem.

Što si ljuta? Preteruješ... Raspravljaš se sa mnom - pričao je Dejan.
Mogu da ti se popnem na glavu sadm jer mi je takav dan. Ti mene kapiraš kao sprdnju. Ti mene ne gledaš kao žensko, nego osobu koja ti je smešna, slatka i zanimljiva, kao Sanja Grujić - odbrusila je ona.
Aj ne se*i! Šta ti vidiš? Ja tebe gledam kao neko u koga sam zaljubljen, a ti to nećeš da primetiš. Šta ja treba da uradim? Osetićeš kad se prepustiš, a dok budeš tumačila šta drugi ljudi govore, nećeš osetiti. Hoćeš da ne spavam sad i da ti napišem pesmicu? - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam previše dobra prema tebi - dodala je Nikolićeva.
Ne, nego ja prema tebi. Šta sam ti loše uradio? Okreni se, ti si kao zaljubljena i zaronila si tamo, a kad izađeš ćeš ovako i onako. Ti si meni iz dana u dan sve bitnija i važnija, značoš mi. Što bih provodio vreme sa tobom? Ti si slatka sa tim glasom, očima, pričom. Meni sve to prija, a hoćeš da budem bezobrazan. Ne kapiram kako treba da se ponašam? Nemam tenziju sa tobom, osećam da mogu da funkcionišem. Hoćeš Tenziju? Ja mogu sa tobom napolju da funkcionišem. Ako krenem da pričam o baladama kakve su se meni ispostavila, ne bi imali nikakvu komunikaciju. Nemam pritisak, rasprave, svaki dan mi je sve lepši i lepši. Ako je to loše i normlano ti je da se svađaš, izvoli pa zameraj, funkcioniši tako - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.