AKTUELNO

Lepa pevačica iz Hrvatske i dalje je aktivna na tamošnjoj muzičkoj sceni.

Na poslednjem studijskom albumu "Igra bez granica", koji je pokojni makedonski pevač Tošete Proeski objavio u izdanju City Records-a, uvrštena je i duetska pesma "Volim osmeh tvoj". Miljenik čitavog regiona ovu numeru snimio je 2007. godine sa Antonijom Šolom, koleginicom iz Hrvatske, a iako je prošlo ravno deset godina od premijernog emitovanja ovog hita, "Volim osmeh tvoj" sluša se i danas.

Pročitajte još... PRIZOR ĆE VAS RASPLAKATI: Stanje na grobu Tošeta Proeskog je SRAMOTNO! (VIDEO)

Foto: Youtube

Ova vesela pesma sa ljubavnom tematikom otvorila je davne 2007. godine Antoniji Šoli mnoga vrata širom regiona, budući da pre nego što je ukrstila glas sa Tošetom nije bila naročito poznata domaćoj publici. I danas se često na domaćim TV i radio stanicama može čuti hit čiji tekst znaju gotovo svi ljubitelji domaće pop muzike, a malo ko zna kako danas izgleda Antonija i čime se bavi.

Foto: Youtube

Hrvatska pop pevačica živi u predgrađu Zagreba, uzgaja povrće u svom vrtu i trudi se da živi zdravo a, naravno, i dalje se bavi muzikom. U jednom od intervjua koji je dala krajem prošle godine priznala je da je rešila veliki zdravstveni problem koji joj se javio nakon saobraćajne nesreće, pre desetak godina. U pitanju je fraktura nosa.

Foto: Youtube

- Konačno normalno dišem. Jednostavno, zbog jedne saobraćajke koju sam imala zadobila sam taj udarac, nisam uopšte mogla da dišem na desnu stranu i tako su celi sinusi patili. Cista se stvorila i dosta sam se patila i uglavnom su mi prepisivali antibiotike - rekla je prošle godine Antonija, koja je godinama imala problem sa disanjem, spavanjem i pevanjem.

Ona se, naravno, i dalje bavi muzikom - ovog proleća objavila je spot za pesmu "Dok slušam radio", a kako izgleda danas pogledajte u nastavku:

Prisetite se i njenog hita koji je snimila sa Tošetom Proeskim:

D. Tanasijević

#Antonija Šola

#Hrvatska

#Saobraćajna nesreća

#Toše Proeski

#pevačica

'