AKTUELNO

Evo šta je zaključio!

Marko Janjušević Janjuš otišao je večeras nakon večere kod statue Džastina Bibera, kako bi se obratio publici tokom svog vanrednog "Pretresa nedelje".

Krećemo za par minuta. Mnogo se situacija izdešavalo. Budite sa mnom. Emisija će trajati oko 40 minuta, ali moram da spavam. Sve to može stati u 40 minuta. Teško je, mnogo je teško. Videćete. Kreće "Pretres nedelje sa Janjušem".

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, dragi gledaoci. Nalazimo se ispred Bele kuće. Vanredna je situacija, nisam mogao da čekam do utorka sledećeg. Situacija je napeta i zaj*bana. 14. februara, Valentinovo, mi smo slavili i slavu, stigle su juče torte za svaki par isto. I mafini isti proizvođači, ali različite slike, i ja sam dobio mafine. Takve slučajnosti se dešavaju, koje ne možete da izbegnete. Neke su bile sa čokoladom, neke kora, žuti fil... Može da se pojede, nema veze. Ljubavi su kao što možete da vidite neverovatne. Ne zna se ko je u koga više zaljubljen, da li muškarac u ženu ili žena u muškarca. Nikada ovakve ljubavi nismo videli, kao sinoć u toku žurke. Nebitno, da se roditelji ne sekiraju, oni se šale, to ništa nije strašno, svađe su normalne. Ali... Imam tri stvari zbog kojih sam sa vama ovde. Uskoro ćete saznati. Nenad Aleksić Ša i Nikola Grujić Gruja bili su na ispitivanju u Oksfordu. Veliki šef ih je poslao tamo gde su najbolji specijalisti, najbolji doktori su ih ispitali, uskoro će stići rezultati šta se dešavalo sa njima. Sada ću otići do sandučeta da vidim da li su rezultati stigli. Nadamo se, čekamo ih - govorio je Janjuš, pa otišao do sandučeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, neverovatno, direktno iz Oksforda stigli su rezultati. Kao što vidite, rezultati su stigli za Nenadu i za Nikolu. Ja imam priliku da pogledam rezultate. Videćemo šta oni kažu - najavio je on, pa krenuo da čita:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je Aleksić, ovo je Grujić. Evo ih rezultati od Nikole Grujića. Prvo ćemo njegove pročitati. Dosta vas ne zna engleski, prevešću na srpski. Dana 15.02.2022. u našu klikinu primljen je pacijent Nikola Grujić. Bez ijednog simptoma da je lud. Posle nekoliko minuta pacijent daje prve znake da nije dobro, da nije bez razloga došao u našu kliniku. U 18:00 skupljen je konzilijum najboljih doktora u našoj klinici. Posle neprespavane noći i svih mogućih pregleda, naši doktori su ustanovili da pacijent nije dobro zbog ljubavnih problema. A prvenstveno jer je njegovoj simpatiji jedan momak gurno prst u d*pe, ni manje, ni više nego palac. Nikola je dobio adekvatno lečenje. Doktori su mu odredili sledeću terapiju. Gruja na svaka 4 sata mora sam sebi da gurne kažiprst u d*pe i da se dere: "Ja sam idiot!". Prst ne sme vaditi 45 minuta. Ako posle 3 meseca ne bude bolje, treba da gurne palac. Poželjno bi bilo da kontrola bude na 6 meseci - pročitao je Janjuš, pa prešao na Nenadove "rezultate":

Foto: TV Pink Printscreen

Dana 13.02.2022. u 15:00 časova u našu kliniku primljen je Ša, na inicijativu 98% ljudi u državi. Teško stanje, ponavljao je samo jednu rečenicu: "To se ne radi". Uradili smo magnet glavu i krvnu sliku, zadržan je 24 sata pod stalnim nadzorom kod najbolje klinike. Posle 24 sata ustanovljeno je da pacijen boluje od teške upale malog i velikog mozga. Pacijent Nenad misli da je dobro i da se oseća lagano. Mali mozak prođe velikom brzinom pored velikog mozga. U tom trenutku dođe do upale velikog mozga. Nenad je dobio lečenje i terapiju. Doktori su mu prepisali terapiju. Nažalost, za njega nema leka - zaključio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Težan dan za Ša, težak dan za Taru koja mu je život dala. Kako će biti Tari kad saopštimo te rezulatete. Puno ga je volela, puno ga voli. Oprostite gledaoci, ne mogu ni da pričam. Dajte da mu damo podršku, takođe i Tari. Ona ne može sama, teško da joj se može desiti nova ljubav. Ali život je takav. Moramo da krenemo dalje - dodao je košarkaš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Janjuš

#Nenad Aleksić Ša

#Nikola Grujić Gruja