AKTUELNO

Danas je, na trogodišnjem pomenu Šabanu Šauliću na Novom groblu u Beogradu, došlo do nezgode, kada je na njegovom grobu buknuo požar!

Naime, usled brojnih upaljenih sveća i cigareta na grobu pokojnog pevača, venci su u jednom trenutku počeli da gore, a odmah je reagovala Šabanova ćerka Sanela, koja je plamen polila vodom, u nameri da zaustavi vatru. Vatra je, međutim, još više buknula, pa su i drugi pritekli u pomoć, te je sve zaustavljeno na vreme.

Pomenu inače prisustvuje Šabanova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, dok sin Mihajlo odsustvuje, jer nije u zemlji. Tu su i kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Zoran Pejić Peja, Hasan Dudić, Saša Matić, Damir Handanović i drugi...

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov kolega Mirsad Kerić poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre tačno tri godine, 17. februara 2019. u Biefeldu, u Nemačkoj, kada su se vraćali sa nastupa. Tada je na automobil u kom su bili sa Slobodanom Bobanom Stojadinovićem naleteo "seat", kojim je bez vozačke dozvole, u alkoholisanom stanju, upravljao Turčin Alsin Levent. Inače, pre tačno mesec dana u Gitershlohu je završeno suđenje Leventu, koji je osuđen na zatvorsku kaznu od tri godine i tri meseca, što je duboko uznemirilo porodice Šaulić i Kerić, ali i domaću javnost, koji su presudu okarakterisali kao skandaloznu.

Foto: E-Stock/PRINTSCREEN/WWW.WESTFALEN-BLATT.DE

Autor: D.T.