AKTUELNO

Opleo po svima!

Miki Đuričić i Anđelo Ranković su se prisetili "Zadruge 1", a onda je Miki opleo po bivšim cimerima i bez dlake na jeziku ispričao svoje mišljenje, pa onda žestoko potkačio pevačicu Teodoru Đžehverović i prijatelju Đeksonu:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Đeksonom si mogao popričati, ložio se on, bio kompleksaš, ali nije loš tip. Sa Vojketom si mogao popričati, a nikada ga više nisam sreo u životu - rekao je Miki.
Ja o Slobi nemam neko mišljenje, ali si mogao popričati. Andrija, Zorana, bile normalne devojke. Tvoja devojka Teodora isto, bila glupava, ali dobro - pričao je Miki pored Anđela Ranković.
Đekson je stalno bio gladan, on se prestavio kao MMA borac, ja ga oborio tu, on meni kaže:"Pa ti teži". Ja reko ako ga udarim jednom... Mića rekao da ga je sreo jednom u Knezu sa dečkom Isailom. Đekson p*eder! On je samo je*o, stalno. Da je on ovde, on bi vas samo ka*ao. Bio neki zadatak, on skinuo gaće, a kad se tušira sve vadi iz nosa, pa lepi za tuš. Filip Đukić se isto skidao go, pa prošeta za stolom. Smejali smo se kao konji. Bilo je i frke ali ne toliko. Sad od deset frka, pet je lažnih - ispričao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.