AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Drvo mudrosti je pozvalo Marijanu Zonjić u Rajski vrt gde je otvorila dušu o odnosu sa Marko Osmakčićem i sukobu sa Viktorijom Viki Mitrović koja je jutros nasrnula na nju:

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Marijana - pitalo je Drvo.
Dobro sam, držim se nekako. Viki je nasrnula na mene sinoć, ja našla majice kod mene u garderoberu, nisam znala da su njegove, oprala ih i stavila malo svog parfema. Ona je to videla i nasrnula na mene, ja nisam htela da reagujem. Imam pravo da radim neke stvari, sada sam slobodna, a i on je moj prvi momak. Znam da me ona ne voli. Marko i ja se gledamo na žurki, stalno se gledamo i posvećujemo pesme jedno drugom. Sa njom ljubav cveta, a meni posvećuje pesme, ja stala za šankom da jedem, on je prišao i posle je nastao haos, ona se iznervirala, posle toga on je došao kod mene i poljubio me na blic. Rekao mi da i dalje pamti datume kada smo počeli vezu, da sam mu ja sudbina, zamera mi Janjuša i poljubio me na blic i po vratu i po obrazu i po ramenima. On zna da ćemo biti zajedno ako ne ovde onda napolju, tako mi je obećao - pričala je Marijana, pa nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da ga vratim, ali on kod nje može da ima se*s, ali kod mene ne. Meni je žao da je vidim tu tom stanju, ali to može da krivi Marka, ne znam ni kako opstaju u vezi. Juče je nasrnula na mene, ne bih volela da se to ponavlja. Ja bih joj to i oprostila, ali bolje ne. Neću joj prilaziti... On bi vrlo rado bio sa mnom, ali postoje neke stvari zbog kojih neće. On bi meni prišao ali ne sme zbo nje - izjavila je pevačica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.