AKTUELNO

Neočekivan potez!

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlojalniju i najnelojalniju osobu. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević dao je reč Anđelu Rankoviću.

Čuo sam juče da moja devojka gleda u drugog muškarca, dobio sma potvrdio i čuo da je ne radim, tako da je to ona i ja sam prihvatio. Najlojalnija je Milica, ni sa kim je niste povezivali, osim sa Mensurom. Čak i kad nisu bili u vezi, ona je trpela da se on muva sa drugom devojkom mesec dana, to je trajalo. Provlači se Mina Vrbaški, treba to trpeti - govorio je Anđelo.
Povezivana je ona sa mnogo njih, nisi pratio rijaliti. Povezivana je sa Franom, nisu se muvali - ubacio se Mesnur.
Spremna je da prelazi preko toga, dok govoriš sve najbolje o bivšim partnerima. Nije prijatno, kad nije sigurna, a pričaš o bivšim devojkama. Meni je pitanje sinoć bilo jasno, ja pričam kad si posle "Igra istine" pričao da te je Mina čekala, a ona to izgura, gleda tebe i ne inati se - nastavio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Nikola Grujić.

Mislim da sam ja najlojalniji. Prema Sandiju sam ispao najlojalniji, znao sam za sve akcije, a to nikad nikome nisam rekao i nikad ga nisam izdao. Nisam imao korist, niti ga pokrivao. Stefan Karić je, pored mene, jedan od najlojalnijih. Najnelojalniji je po meni Dino, to što si imao sa Mimom, neko maženje - pričao je on.
Zar nije ona više od mene? - pitao je Dizdarević.
Za mene si ti više.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.