AKTUELNO

Zanemećete kad je budete videli!

Voditeljka "Novog vikend jutra" na ružičastoj televiziji, televiziji Pink, Jovana Jeremić je definitivno jedna od onih o kojima se mnogo priča.

Jovana je oduvek, pored svog vrhunskog vođenja jutarnjeg programa i gledanosti, bez daha ostavljala sve sa svojim inovativnim stajlinzima. Onaj, od kog su jutros zanemeli, jeste kombinacija kojom je istakla svoju figuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeremićeva je kosu vezala u rep, pa je na sve stavila i roze mašnu zbog čega mnogi komentarišu da izgleda kao Barbika.

Bombonica. Šalim se, ne dajte da vas zavaram, otrovna devojka u bombona stilu. Čist emotivni otrov - napisala je Jovana na svom Instagramu.

Ona je poznata po svojoj "borbi" za jake žene, pa je nedavno podelila i poruku tim povodom.

Nije problem u tome što je žena jaka, već je problem što su ti muškarci, koji tako komentarišu, slabi muškarci. Čim imate u okolini muškarca koji kaže "ti si jaka žena tebe je teško pratiti", odmah znate metodom prirodne selekcije da nije za vas čak ni kao prijatelj, a kamoli nešto drugo. Jer, jaki muškarci će uvek želeti i podržati jaku ženu, samo slabi će za jaku govoriti "tebe je teško pratiti". A kada smo već kod praćenja, najlakše je pratiti jaku, samostalnu, ostvarenu ženu, jer ne moraš ništa da joj kupuješ, da brineš o njoj, trebalo bi da dodam i razvedenu ženu, to će mi sada biti tema pošto su razvodi tabu teme u Srbiji, a ja sam tu da razbijam tabu i predrasude. Dakle, mnogo je lakše pratiti ostvarenu ženu, a ja mogu da nabrojim nekoliko žena u medijima koje su ostvarene - rekla je Jovana tada.

Ceo njen stajling za ovo izdanje "Novog jutra", možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Nikola Žugić

#Jovana Jeremić