AKTUELNO

Otvorila dušu!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa pevačicom i potencijalnom predstavnicom na prestižnom takmičenju "Pesma Evrovzije", Sarom Jo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara se na samom početku osvrnula na svoju pesmu "Muškarčina", s kojom će pokušati da odbrani boje Srbije na predstojećem takmičenju.

Nadam se da svima bruji čaršija! Imamo toliko anegdota iz studija dok smo stvarali pesmu, kako se Cobi dosetio toga, dala sam neku svoju ideju da bude mračno i mistično, kao neka vlaška magija, takvu sam neku atmosferu želela. On je sve to brzo i efikasno izveo, a ja sam se prosto zaljubila... Onda je onako u svom fazonu rekao: "Pesma treba da se zove Muškarčina", krenuo je da mi objašnjava svoju ideju koju je kasnije obradio sa Bojanom Venturišević, ona je napisala taj fenomenalan tekst uz njega - ističe Jovanovićeva, pa dodaje:
Sada kada podvučem crtu, ja znam ko je moja muškarčina, ali taj tekst je toliko slojevit i može da ima više značenje, različitih scenarija, ali zaista prvi put kada sam snimala pesmu doživela sam je na jedan način, bila sam u jednoj ulozi, a onda svaki naredni put kada sam je pevala imala sam drugačiji doživljaj... Ima nešto posebno u njoj - priča Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je nedavno javno ozvaničila vezu sa slovenačkim plesačem, Žigom Sotlarom, Jovanovićeva ističe koliko joj znači njegova podrška.

Neće mi biti prvi put da sarađujem sa "slovenačkom scenom", ali definitivno će i te kako značiti, jer tokom priprema postoji uspoeni i padovi, postoji teški trenuci... Ovaj period ne podrazumeva samo probe, već i neke raznorazne aktivnosti i obaveze koje umeju da oduvku pažnju, i tu su ključni ljudi koji te okružuju, što iz privatnog, što iz poslovnog, tako da je super kada te dve stvari možeš da spojiš, i te kako će mi značiti pomoć moje muškarčine. Potrudićemo se da taj nastup bude nešto najbolje što sam do sada radila. Osećam veliku ljubav i podršku, možda kao nikad do sada - iskrena je Sara, pa nastvlja:

Foto: Instagram.com/sarajoofficial

Jedino što me plaši jeste moje nezadovoljstvo. Ja ovo vidim kao neku novu priliku da dokažem sebi i svojoj publici da mogu više, da sam uspela da nadogradim sebe kao izvođača i perfomera proteklih nekoiliko godina i samo se nadam da ćemo ovu priliku maksimalno iskorisiti. To je možda jedini moj strah. Nikada ne može sa sigurnošću da se kaže ko će pobediti, čak iako postoje favoriti od samog početka, često je dolazilo do promene scenarija u poslednjem trenutku, nikad se ne zna. Privatno, kada sam preslušala sve pesme, najviše me je "odradila" Anđelinina pesma, i mislim da jako zaživela, "Origami" je nešto najpribližnije meni - iskrena je Sara.
Generalno mnogo volim Anđelinu, i kao izvođača i kao osobu, mislim da je baš retkost na našoj sceni da postoji jedna takva čista i iskrena duša, mnogo je cenim, volim šta radi i način na koji sve to radi, pratim je nekoliko godina unazad i ponosna sam što raste iz godine u godinu - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara se dotakla i njenih šaljivih odgovara Bubi Koreliju i Maji Nikolić, te istakla da tome ne pridaje previše značaja.

Nisam zalazila toliko duboko u analize, kada se desi takvi komentari ili naslovi, i ako već treba da dam neki komentar volim da to uradim na svoj način, a to je kroz smeh, duhovit, sarkastičan i ironičan način. Volim prvenstveno na svoj račun da se šalim, pa tako ponekad i na račun drugih i mislim da je to jedini pravi način - priča pevačica, pa dodaje:
Ako se desi tako neka situacija da to podrazumeva nekulturu i nevaspitanje, mislim da postoje granice, ali ako se odgovori kroz šalu, mislim da je to skroz okej i da na taj način možemo da zabavimo publiku na neki benigni način - ističe Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.