AKTUELNO

Publika dala svoj sud!

Zadrugari su danas tokom dana glasali za osobu koja najbolje podnosi kritike, ali i onu koja ih ne podnosi uopšte. Pravo glasa imala je i verna publika koja iza minuta u minut prati dešavanja u Beloj kući, a ovo su rezultati današnje ankete.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je na prvo mesto ankete, zadrugara koji dobro podnose kritike, stavila Dalilu Dragojević. Ona je neko ko se od samog početka sezone nosio sa brojim negativnim komentarima, zbog preljube, kraha braka i ulaska u vezu sa Filipom Carem, ali i turbulentnog odnosa koji njih dvoje imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugo mesto zauzela je Jovana Tomić Matora, koja je zbog svojih ljubavnih problema česta tema na zadrugarskim sastancima i tokom emisija.

Foto: TV Pink Printscreen

Treće mesto zauzela je Aleksandra Nikolić, koja je na današnjem sastanku dobila pohvale od svog dečka, Dejana Dragojevića, da odlično podnosi kritike koje on ima na njen račun, pa je možda baš to razlog što se našla na ovoj poziciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Na anketi za zadrugara koji ne podnosi kritike, prvo mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić. On vrlo često ulazi u žestoke okršaje sa svojim cimerima, zbog komentara koje imaju na račun njegovom ponašanja, ali i njegove ljubavne veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugo mesto na anketi zadrugara koji ne podnose kritike zauzeo je Marko Osmakčić. On je poznat po svojim impulsivnim reakcijama i žestim sukobima sa zadrugarima koji komentarišu njegovo ponašanje u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Treće mesto na anketi za zadrugare koji ne podnose kritike zauzeo je Filip Car. On je neko ko je imao brojne okršaje i burne svađe, koje su najčešće prouzrokovane komentarima koje dobija od svojih cimera, na račun njegovog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.