AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o anketi "najnelojalnija osoba", voditelj mi je saopštio da se Tara Simov nalazi na trećem mestu, a potom reč dao Moniki Jovanovskoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da je to zbog Ša, prema njemu je takva. Nije ga ispoštovala, zaslužila je, treba da bude i na drugom mestu šta je sve uradila. Posle svega treba da ima poštovanja prema njemu, ona se sprda prema njemu, a ona nema to - rekla je Monika.
Tara je to zaslužila, ponižava Ša, ovo je i blaga varijanta, treba da bude prva, ja sam njoj rekao da je odana u trojci, a ovde ne - rekao je Lepi Mića.
Ja sam toga svesna, ovde sam zakazala. Ja sam ovakva samo prema Ša - ubacila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona koga voli, ona je lojalna, prema Mateji je lojalna, ali Nenada ne voli, za Mateju bi poginula - rekao je Janjuša.
Što se tiče ove teme, Ša je sam plaćao Tari kaznu, ona mu daje lažnu nadu. Lojalna je samo u prijateljstvu, mada su je mnogi izdali ovde ali je i ona neke. Mensura je izdala, a trebala je da to sačuva za sebe - rekao je Karić.
Malo pre je prvi put iskreno rekla, navela je razloga zašto je takva. Meni je žao što u startu mi nisi rekla kakva si, možda bi drugačije bilo. Žao mi je što ti "pačići" zaluđenici veruju u van vremensku ljubav nje i Mateje. Logično mi je da je to samo opsesija, ona veruje da je to ljubav, ako je to onda si bolesna. Dok ne dobiješ ne možeš da znaš - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.