AKTUELNO

Iako važi mišljenje da joj je život danas "med i mleko", supruga Novaka Đokovića tvrdi da se za sve sama bori, a da je odrastala u teškim uslovima.

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, retko govori o privatnom životu, ali napravila je izuzetak govoreći o roditeljima Miomira i Veri, zahvaljujući kojima je stekla obrazovanje i samostalnost, ali i naučila da je porodica iznad svega.

Foto: Pink.rs

Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je Jelena, a prenosi "Hello".

Ona je imala brojne reči hvale i za oca, te dodala da su je roditelji uvek učili da se sama bori za sve u životu.

Foto: Pink.rs

Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - istakla je Jelena Đoković, koja je danas i sama roditelj i ponosna je mama ćerke Tare i sina Stefana.

Autor: D.T.

#Jelena Đoković