AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Zamerio si Aleksandri što je dala cigaretu Irmi, a ne zameraš Sandri i Đedoviću što se druže sa Dlailom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaju pravo da se druže sa kim hoće, oni su od počletka dobri sa Dalilom i Filipom. Aleksandra ću da zameram, znam kakav je moj i njihov odnos, u rijalitiju su, komentarišu i njihovu komentari su revelantni. Nisam nešto napravio problem, jer nože posle vređanja da dao nešto. Nisam zamerio, ali sam utefterio šta treba, a šta ne treba - rekao je Dejan.
Ja sam u samom startu stavio do znanja da kod mene postoje stvaqri koje mogu, a koje ne mogu. Ja se ne opredeljujem za stvari i strane, niti ulazim u prevelika prijateljstva, da bi me porveđivale reči koje kažu bivši supružnici. Ja ne bih prekinuo kontakt ni sa kim ni zbog kakvih ne izmirenih računa. Nisu mi zvezde i nije mi imponovanje da se družim sa njima. Kako budu bili s amnom, tako ću biti i sa njima. Ne može Dejan da utiče na moj bilo koji odnos, kao što ne može ni Dalila, Sandra. Pitanje bi bilo razumnjivo da smo prijatelji godinama, mi smo jedino drugima izgovorili najstrašnije stvari. Opredelio bih se kad bi zaista moji prijatelji bili u takvoj situaciji, neko sa kim se družim godinama - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ta situacija oko cigarete ispala glupava. Ja se niti družim sa Iromom, ali razumem da nije prirodno. Ne smatram da je ona neki opasni igrač i da su to neke ogromne svađe. Đedovića i Sandru gleda na poseban način, mene na drugi i njima ne zamera, a meni ne. Ja sam mu devojka i logično je da će mu smetati to - dodala je Aleks.
Sa Dalilom sam u dobrim odnosima, retka je da se nismo uvredile i psovale. Ne provodimo vreme na krevetu i ne pijemo kafu. Ako nastane svađa, ja bih stala na Dejanovu strnau. Uvek sam stala na Dejanovu stranu, i kad me je napadala ćutala sam, jer znam da je to njega povređivalo - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.