AKTUELNO

Drama!

Pred sam kraj emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do drame između Filipa Cara i Dalile Dragojević, koji su nastavili razgovor sa početka emisije o zamerkama i nepoverenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koji način se ja odnosim prema tim ljudima, a na koji ti prema tim? - pitala je Dalila.
Mateja je prvi rekao, pa onda ona nešto... Niti želim da dam na značaju, a pogledaj me u oči, posvađaćemo se jako gadno... Ne verujem ti, niti jedan posto - govorio je Car.
Ja tebi ne verujem niti jedan posto - dodala je Dragojevićka.
Znaš kako si došla u kuću, znaš kako smo došli u kontakt, znaš da ja ne gledam tako neke ljude - pričao je on.
Meni se povraća - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se osećam neugodno kad moram da ti zamerim nešto, jer će biti kontra reakcija. Ne vraćam ljutnjom ljutnju. Ljubomorom ljubomoru... - rekao je Car.
Evo, ja sam loša, ti si dobar - dodala je Dalila.
Smatram da ti kao žena treba da spustiš loptu više nego ja, ne može svaki naš razgovor svađom da se završi. Kako da ti nađem pristup? Teška si osoba, praviš se bezgrešna, a puno zameraš, tražiš dlaku u jajetu, a kad se tebi zamera, onda je: "Molim, šta?". Ja ni sa kim ne provodim sate... Ja neću ulaziti u to, reći ću ti sada ovako, neću ništa da ti zameram jer su stvari banalne. 150% sam ispravan što se tiče tih stvari - govorio je Filip.
Ja mislim da se ti takmičiš da budeš ispravan, a ja neispravna, da se svaki moj sitni greh pretvori u nešto vau - odgovorila je ona.
Što se tiče žena sa strane, sam 150% ispravan, a postaću ispravan 150% i u komunikaciji sa tobom, a ti dobro razmisli o tome. Ja kad se predam 150% na oba polja, ja onda malu grešku zameram kao zgradu. Zato se ne predam, zato me je strah, zato varam, zato bežim. Seti se onog sa Osmakčićem, to je srušilo naš odnos. Ja vidim da ti imaš u sebi to da flertuješ, da daš signal. Da nemaš to u sebi, mi ne bismo završili zajedno. Isto kao što ja to imam u sebi, ali kad se zaljubim, ne. Zato ti ne verujem, prirodno je da ti ne verujem, prirodno je da mi ti ne veruješ. To će vremenom da nestane. Ne mogu direktne stvari na onu stranu, a i to pokušavam - nastavio je Car.
Jako si loš, po tvom i tvojim kriterijumima, nijedna žena ne bi trebalo da se razvede ili pogleda sa nekim. Kako nastane ljubav druga? Ti si taj koji mi je govorio: "J*bala si se udata sa mnom". U svađi je tvoje iskreno mišljenje o meni. Da li stvarno misliš da imam potrebu da gledam nekoga? Za tebe ne znam, jer kad sam smatrala da treba da te istrpim i pređem preko uvreda u hotelu, kad sam bila sa tobom, ti si napravio stvar gde nije bilo gledanje, nego ovako, na blic. Ti si mene lagao. A ovo je sad dokazivanje da sam loša - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si muško, tako bih ti pesnicu sad u glavu... Ti sve doživljavaš napadom, takmičenjem. Ne možeš nijedan razgovor lepo... Nemoj da okrećeš da je svaka moja reč napad na tebe, ja ti to ne radim za puno manje stvari. Ja ti kažem, sve neke situacije koje mogu proizvesti ljubomoru, svađu, sve je neobično, ja sam takav lik. Nisam zadovoljan sam sa sobom, takav sam lik, zato sam ti dao primer šta mi je ušlo u oko... Zato sam ti zamerio kad si čoveka gurnula, nebitno da li namerno ili slučajno, meni se to ne dešava - govorio je Car.
Da, namerno sam... Nemoj od mene da praviš nešto što nisam... Ono što nisam uradila, nisam... Ti sam sebe pereš za svoje postupke, ja sebe nisam ni za jedan, ni kad sam napravila prevaru Balkana - dodala je Dalila.
Da li ti i dalje voliš Dejana? - pitao je Filip.
Ne mrzim ga, lepe stvari su mi u sećanju. Uvek sam rekla da ga volim kao čoveka - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene nemoj da foliraš, to je pranje, a u suštini sr*nje - rekao je on.
Njemu sam uvek govorila da ga volim kao čoveka. Kad se ono desilo, imala sam strast tad. Nisam te slagala - poručila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.