AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Veoma bliska drugarica Marijane Zonjić, aktuelne učesnice "Zadruge 5", poznata po svom britkom jeziku i iskrenosti, Maja Tačina, za Pink.rs, prokomentarisala je goruću ljubavnu temu u rijalitiju.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, na samom startu ove spektakularne pete sezone Zadruge, Marko Osmakčić i Marijana uplovili su u vezu, koja nije dugo trajala. Osmakčić je nakon nje ušao u jako turbulentnu vezu sa Viktorijom Mitorvić. Onda je došlo do prekida ove veze, te se Marko osvrnuo ponovo na Marijanu, ali je i to bilo kratkog daha.

Ovom prilikom, Maja Tačina je prokomentarisala celu ljubavnu pustolovinu ova dva zadrugara, a reči, ni ovoga puta, nije štedela.

Foto: Pink.rs/J. Matić/N.Žugić

Ona se pomirila sa Markom nakon svega, pa su ubrzo raskinuli. Kako ti to komentarišeš?

Najbolje je krenuti od te teme. Iskreno, meni je jako čudno i nisam se nadala da će to toliki odjek da dobije. Oni su bili zajedno, raskinuo je sa Viki, pa je krenula ta nova- stara priča. Naročito se nisam nadala da će tako ružan epilog da dobije. Marijana je ušla u Zadrugu 5 tako što je raskinula jednu ozbiljnu vezu, gde je izašla povređena, jako je volela tu osobu. Videla sam ja nju, da nije ona baš ni srećna ni zadovoljna. Oni su tamo svi osuđeni jedni na druge, pa dosade jedni drugima - rekla je Maja.

Foto: Printscreen YouTube

Šta se to desilo da se ona opet pomiri sa Markom?

Marko je ovako i naizgled dobar dasa. Razumem je zašto je bacio oko na njega. Kad uporedimo Marijanu i Viki, to je kao da uporedimo Mejheten i Bruklin. Marijana je jedna prirodna lepotica. Jednostavno je dobra riba. Bila je sigurna u sebe, zašto se on njoj ne bi vratio? Nije Marijana naivna da ulazi tako. On je momak koji želi kadar i želi da bude u centru pažnje. On je gledao sve te devojke u novinama i bile su pojam za njega, sve te dobre ribe. Sad on odjednom stoji rame uz rame sa jednom takvom lepoticom. Nema ništa gore nego kad muškarac dođe da leči komplekse na nekoj devojci. To su nesigurni i iskompleksirani muškarci - rekla je Marijanina drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da postoji šansa da se oni ponovo pomire?

Da. Postoji šansa da će on opet pokušati nešto sa Marijanom, a pitanje je kako će ona odreagovati. Mislim da se Marijana njemu sviđa. Čak je i izjavio da bi pre imao dete sa Marijanom, nego sa Viki. Odgovorno tvrdim da s enjemu sviđa Marijana, ali da se on plaši da ona to radi samo radi kadra. On je glup dečko, ako nije mogao da provali kakva je Marijana. Ona zaista nije takva osoba. Ne treba njoj jedan Marko i jedan Viki da bi ona pravila kadar, tako da je moja procena da se on uplašio. Viki mu je sigurica, kako se kaže: "Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani" - zaključila je Marijanina drugarica za naš portal.

Foto: Printscreen YouTube

U video-prilogu pogledajte detaljnije intervju sa Majom Tačinom.

Autor: N.Žugić / J.Matić Đokić

#Maja Tačina

#Marijana Zonjić

#Marko Osmakčić

#Zadruga