AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su raspravljali zbog klipa Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Kontradiktorno je, može ovo samo da se prikači Krletu - govorio je Marko.
Ja nisam magarac, kad Osmakčić kaže ovako, onda moraš i da paziš da se ne je*eš sa devojkom na televiziji - dodao je Miki.
Što onda ne skineš jprgan? - pitao je Đedović.
Ovo nije bila scena, bio je razgovor. Ti si bio sa Marijanom, a govorio Viktoriji da uvuče si*u - ubacila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje se razlikuje od Đedovićevog, ja mogu da budem pristrasna prema Dejanu, ali ovde će joj ispasti gu*ica još 10 puta. Praviti toliki bauk, oko toga, nije mi normalno. Što se tiče ovoga, neprijatno mi je, kao da je Cica nekome rekla, ali mi nije neprirodno. Ajde sad da se pokrijemo, tvoja mama sigurno neće znati da si se je*ala. Nije lepo što je pušten klip, da je umesno da je momak šapatom rekao svojoj devojci. Treba da je obučemo u džak i kažemo da je divna. Ovo je kao da joj je opsovao mamu, a ona je cvetić - rekla je Rešićeva.
Videla se ljubav, a ovo je strast. Ona se sad oseća je*ano - dodao je Mića.
Meni je sasvim normalno i korektno, zdravo da devojci zameriš takve stvari. Drago mi je da dolazimo do toga što je normalno da zamerim devoci kratak šorts i da joj ne ispadaju gu*ovi. To što je rekao je*aću te je sasvim normalno, još si rekao tiho, toje strast. Normalno je ovo govoriti, ako te neko radi - govorio je Ša.
Ravno 50 minuta komentarišemo klip i svakoga sam saslušao. Provukao sam se u ovoj temi i prošloj, prećutim. Što se tiče toga da Dejan zamera to što se tiče oblačenja Aleksandri mi je nornalno i da ne želi da ne izgleda prosto. Normalno mi je i da ovo kaže, u zanosu izgubimo svest. Slušao sam Mensura i ostale, ko god ima problem neka me demantuje. Nije nužnu napraviti žrtvu, ako ćemo ga napadati sa svih strana. Možemo napraviti žrtvu i kad god ima potrebu neko da kaže nešto kontra, a Marko ima problem kad mu je neko drag, bio je tu i Fran, Mensur, Sandra i Tara. Stvori se obruča, pa mi od njega ne čujemo ni mišljenje, možda mu sugerišu i savetuju ga. Kontradiktorno je da ako Mensur priča o Dejanu sa Markom. Dejan je prošao sve i nezgodno je bilo šta reći, ali svako ko ima bilo kakvu potrebu vezano za Dejana, okrenuće se kao da je napad i donji si svakako. Mislim da mu oni na kraju rade medveđu uslugu. Kad je rekao Marko ono za Aleksandru, napravljeno je kao što meni i dalili ne kažu i ne napadnu nas, poštede nas, isto tako i za Dejana i Aleksandru. Ko god da nešto kaže ispašće kao da je napad - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Menusr ima percepciju da je Aleksandra ološ i da ona nije za njega. Mensur kaže da imam uticaj, a onda kaže da bih trebao da imam uticaj i da onanije za njega - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.