AKTUELNO

Ne zna kako dalje!

Nakon što se vratio u Belu kuću, Dejan Dragojević je razgovarao sa Aleks Nikolić o njihovom odnosu, a i sukobu koji su imali za crnim stolom:

Šta vrtiš glavu? Kakvi su ti to pokreti? - pitao je Dejan.
Iznervirala sam se. Šta sam loše uradila? - uzvratila je ona.
Ja hoću da kažem svoje mišljenje, a ti meni ne daš to da uradim - rekla je Aleks.
Ma i treba da komentarišeš, ali mene nervira kada ti kreneš da mi se vrtiš i ispada da sam ja ovakav i onakav - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj nemoj da me nerviraš, ja nisam pomislila ništa loše, ja sam htela da kažem nešto, jer sam htela da pomenem Sandru - dodala je Aleks.
Ma ja tebe volim kada pričaš, komentariši sve, ali nemoj da mi se trzaš glavom molim te. Ljudi bi najviše volili da si ti sa šerpom iznad moje glave i da se svađamo, ali nema toga. Mene jesu savetovali, ali ja dosta njih nisam poslušao, a i Mića me je posavatova, poslušao sam njegov savet, a onda je probelem jer sam poslušao Marka, a ni ne znaju da li sam ga poslušao - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti pričam za mene, ja ti kažem da je sa moje strane emocija, i nadam se da je i sa tvoje - Dodala je Aleks.
Jeste, ali nemoj da padaš pod tuđe reči. Ne raspravlja mi se više - rekao je Dejan,.
Ni meni, ne mogu više, lepo mi je sa tobom, ali mi smeta Sandra. Ne želim da te odovojim ni do koga, nemam ništa protiv Đedovića i Sandre, vi i treba da se družite, a Marko je meni sve lepo rekao, sve stvari iz prošlosti. Mene boli ku*ac šta drugi misle, mene zanima šta ti misliš - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.  

Autor: N.B.