AKTUELNO

Ne zna gde se nalazi!

Jovana Tomić Matora došla je do Drveta mudrosti i vrlo brzo se zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto mi zvučiš neaspoloženo? - pitalo je Drvo Matoru.
Sve mi se skupilo. Užasno se osećam. Toliko sitniih kamenčića, prepreka, tako se sapletem... Osećam se loše, jer sam toliko slaba. Svaki dan postavljam sebi neka pitanja... Sad me i agonija muči, prošle godine na pravdi Boga sam ispala psihopata, sada je isto. Sve isto preživljavam. Kad sam prople godine mogla da gledam sve ono, ovo mi sad ništa ne znači - govorila je Matora.
Možda je najbolje što si izabrana za jednog od glavnih krivaca za zadatak - dodalo je Drvo.
Jeste, odmah sam Marka podržala - nasmejala se.

Matora je zatim krenula put govornice, a tamo ju je sačekao video poziv sa bivšom zadrugarkom, Erminom Pašović.

Slušaj me dobro, prestani da se*eš i plačeš... Seti se šta si prošle godine prežicela? Aleks je ološ i grozna, ona je sa tobom samo iz koristi. Aleks nije vredna ničega! Sanja je jedna jedina, takva ne postoji, ona te je volela ko čoveka! Želi još neko da te čuje- rekla je Ermina.
Prestani da plačeš! Prestani da preuveličavaš ljude, prijateljstva i osobe! Da se razumemo, samo su ti Karić i Đedović prijatelji. Znaš da je poslednje kad se ja uključim! Saberi se - govorila je Tamara, Jovanina najbolja drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je, razumite me. Zaljubila sam se, sve mi se vraća, nije mi dobro! Nedostajete mi! - kukala je Jovana.
Aleks te iskorišćava i daje lažnu nadu! Ona svimma daje lažnu nadu, alo! Razumeš li? Svi su živi i zdravi, to je najbitnije! Prestani praviti debila od sebe! - nastavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.