AKTUELNO

Počela da radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu!

Mina Vrbaški odlučila je da batali rijalitije i da za život počne da zarađuje kao medicinska sestra. Naime, kako prenose mediji, ona je počeka da radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu kao asistent medicinskim sestrama, a upisaće i medicinsku školu!

- Kad je rekla šta planira, delovalo je kao da se šali, pa smo se svi smejali. Međutim, ona se stvarno zaposlila kao pomoćno osoblje. Ima u planu da završi srednju medicinsku i time ozbiljno da se bavi - rekao je izvor za Svet.

- Istina je. Nisam htela to još da se sazna da mi se nešto ne izmaleriše, Naravno da za sada ne radim ništa oko pacijenata jer nisam stručna. Na šalteru sam i asistiram sestrama ako nešto treba da im se doda, donese. Polako radim praksu, gledam kako šta funkcioniše, pa ćemo videti oko škole šta i kako. Moraću da položim razliku u predmetima, pa ću onda nastaviti sa praksom. Naravno, svesna sam ozbiljnosti i ove profesije i da nije za zezanje, ali sam spremna da učim i napredujem. Sviđa ime mi se ovaj posao i volela kao bih jednog dana da pomažem ljudima - rekla je Mina, koja je javnosti postala poznata još dok je bila maloletna, kada se pojavio snimak sa Šakom Polumentom koji joj je slao "bezobrazne" snimke.

Autor: M.K.