AKTUELNO

Ovo je razlog njihovog razvoda.

Košarkaš Danilo Anđušić pre dve godine oženio se našom šampionkom u streljaštvu, Ivanom Maksimović, i to daleko od očiju javnosti, uz prisustvo prijatelja i rodbine, u Grčkoj. Međutim, njemu ovo nije prvi brak, jer je već bio u zajednici sa Jelenom Jovanović, sada Krstičić.

Pre nekoliko godina u javnosti je odjeknula vest da su Danilo Anđušić i Jelena Jovanović rešili da stave tačku na svoj brak, a razlog tome bila je prevara. Naime, kako se pisalo, Jelena je prevarila košarkaša sa, tada fudbalerom Sampdorije, Nenadom Krstičićem! Kako se navodi, Anđušić je njih uhvatio zajedno.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste što je ubrzo objavljeno da je ona u drugom stanju, te su mnogi posumnjali da je ostala trudna i pre nego što je brak sa Anđušićem zvanično okončan. Ona je tada to strogo demantovala:

Jedino što nas je povredilo, odnosno više mene kao ženu, jeste što se u medijima moja trudnoća navodila kao posledica prevare, što je bilo vrlo ružno iskustvo. O mom bivšem suprugu nikada neću davati komentare u javnosti, kao što ne bih govorila o razlozima našeg razvoda. Nama najbliži ljudi znaju istinu o svemu, tako da prošlost u svakom slučaju treba da ostane upravo to." izjavila je ona.

No, Jelena je prošlost ostavila iza sebe. Kako kaže njen suprug, Nenad Krstičić, koji je prošle nedelje potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom, njihova ljubav bila je "na prvi pogled", a ozvaničili su je u aprilu 2014. godine. U braku su dobili dva sina, Andreja i Alekseja, a Jelena je trenutno u 8. mesecu trudnoće.

Autor: N.V.

#Danilo Anđušić

#Ivana Maksimović

#Žena

'