AKTUELNO

Au!

Zadrugari upravo biraju ko je najveći egoista u Beloj kući. Reč je dobio Mateja Matijević:

Mislim da nisam u tom tri, ali sam u tom pet šest. Evo Marko Osmakčić je ponosan što ga navode, on kroz horoskop gleda ljude, to jeste tačno do nekle. Filip Car sve što su rekli je istina i treća osoba je Mensur - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji par osoba, prvo Car, drugo Osmakčić, a na trećem ću da stavim Đedović - rekla je Marijana Zonjić.
Ja bih se složio sa Mikije, po meni ko ima veliki ego i ko to pokazuje ima nesigurnost u sebe. Dalila i Car to imaju, pa i ja i Osmakčić, juče smo u svađi Dalile i Cara čuli zašto je to bilo, glupost neka, ali to je ego. Navešću ljude sa pokrićem, Osmakčić iskazuje najviše to. Divi se sam sebi. Juče kada je Mima gledala u njegov penis, on kaže "kako neće gledati". Po meni Sanja, Deniz i Irma - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je egoista, Mića isto uvek želi da bude prvi i sve prvi zna. Đedović isto, misli da je najpametniji, Da li je to pokriće ili ne znam - rekao je Mensur.
Ja samo da kažem nešto bitno, molim te da kontaktiraš advokaticu i da se svi snimci skupe i da podnesem tužbu. To je to. Što se tiče egosita, Mateja, Anđela, Irma - to je to. - Rekao je Đole Kralj.
Ja bih naveo skroz neke druge ljude ali ajde, postoji ovde par osoba ali to neki koji mogu da se oslone na nekoga. Svako ima ove ego, i sam sebe gura u kanal sa svojim egom. Ja ću da navedem Irmu, Deniz i Sandija - rekao je Dejan Dragojević.
Po meni Mensur, Car i Osmakčić - neću da se vrtim u krug - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde živim sa debilima. Mene niko ne poznaje, što se tiče veze i to što navodite. Meni je svaka veza funkcionisala dok sam se ja pravila mutava i dok sam dopuštala, Tako da ako želite da uspete u životu morate da prećutite. Filip je mnogo težak čovek, ima pravo na to. Druga osoba je lipicaner Mateja i treća Karića ali što se tiče manijaka moram da kažem da je to Osmakčić, Car i Dalila - ispričala je Irma Sejranić

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.V.