AKTUELNO

Šok!

Kao i svake subote, sedma sila je zauzela svoje mesto na vrućim stolicama, spremni da zadrugarima postavljaju pitanja koja će ih totalno raskrinkati. Ove subote, pored novinara, u studiju televizije Pink se nalaze i bivši zadrugare, od kojih će neko od njih ove večeri biti vraćen u Belu kuću i postati regularan takmičar "Zadruge 5".

Ko od zadrugara te je razočarao - pitao je novinar Ivana Radosavljevića.
Mislim sam da mi je Luks prijatelj, ali nije. Imao sam okršaj sa Dejanom na početku, sada mi je drago što se vrati na normalu. Bio je potpuno omađijan. Uopšte nije bio muškarac u tom odnosu - rekao je Beli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se tebi, Fran, čini veza Milice i Mensura? - pitala je novinarka Frana.
Nikako, ne dopada mi se ona uopšte - rekao je Fran.
Moram da dodam, moj drugar mi je rekao da će ona da plače kada treba i sve da radi namerno. Ona je sve isplanirala - otkrio je Beli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se tebi čine dešavanja u Beloj kući - pitali su novinari Vampiricu.
Haos, ne znam šta bih rekla. Car je bio zaljubljen u jednu osobu kada sam bila tamo, u drugu kada sam izašla u treću sada. On ni sam ne zna... - pričala je Vampirica.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko od bivših zadrugara se večeras vraća u Belu kuću, a da li će to biti: Ivan Radosavljević, Limeni, Petar Vasić, Sale glumac, Zoki Šumadinac, Vladana Zlatanović, Olja Vampirica, Sandra Čaprić, Bane Đokić, Fran Pujas, Marina Petrović, ili Ante Baždarić zavisi samo od vas.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.V.