AKTUELNO

Vikorija stoji čvrsto uz Marka!

Novnar Darko Tanasijević je na Pitanjima novinara, pitanje postavio Marku Osmakčiću i Viktoriji Mitorvić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni neke loše stavri pričala, ona to nije zaslužio. Svako zlo gledam kao nešto dobro. Ja sam dok sam bio u tom odnosu uvideo koliko sam voleo Viki. Kad sa, video kako je to kad nisam sa njom, zaboli me srce i stegne me sve. Da sam je ponižavao, jesam, ali bilo je jače od mene! - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je to pogodilo. Napolju kada samoo razgovarali, on je zaplao. Ne msilim da je sa mnom samo zbog s*ksa. Da l je pogrešio, videćemo vremenom! - istakla je Vikotija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je krivo kojim se osobama daje na značaju. Svako ima pravo da se umeša. Ova Irma mi bila toliko nebitna da nije bilo svađe - rekao je Marko.
Ti mrziš žene! Seljačino jedna ortodoksna! - odbrusila je Irma.
Razmeli smo šta je tvoj brat rekao za Viki. Rekao je daje ona radila kao prostitutka! - istakla je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba mi on zbog koristi niti bilo šta. Ja nemam nikave planove što se njegovih finansija. Mene Marko u tom smislu ne zanima. Trpim sve to zato što ga volim! Ja ne trpim ništa, meni prođa tamo gde on živi, ne treba. Meni ne treba Marko da bih ja otišla u Nemačku. On je napravio te greške, da prešla sam, jer smo ovde gde smo, zbog emocija sam mu sve oprostila! - rekla je Viki.
Kad treba da nagrdi, tu je vrlo oštra. A kad treba malo objektivnije da kaže, ona ne zna. Moj brat nije nju uvredio, bio je jako suzdržan. On nije rekao da ona radi to, samo je to rekao u ljutnji - rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.